Cautare

10752 de rezultate pentru "15" (1.87 secunde)
In Prefectura Dolj a inceput curatenia de primavara si toate actele administrative ramase neavizate in ultimii ani au fost semnate intr-o singura zi.
Comparativ cu lunile trecute, doar 15 la suta dintre romani considera ca fostul prim-ministru mai prezinta incredere. Romanii au de doua ori mai multa incredere in Mircea Geoana decat in Adrian Nastase.
"Unul costa aproximativ 15 milioane de lei, insa sumele de la acest capitol au fost ulterior redistribuite catre alte prioritati", a precizat Constantin Petrescu, seful Politiei Comunitare.
Hotararea poate fi atacata cu recurs, in termen de 15 zile de la comunicare, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, urmand sa fie solutionat de Completul de noua judecatori.
INSOMAR mai indica faptul ca romanii sunt, in general, nemultumiti de viata pe care o duc, doar 15,6 la suta dintre ei declarand ca viata lor e mai buna decat in urma cu un an.
Doar 15,6 la suta spun ca viata lor e mai buna decat in urma cu un an, 42 la suta - mult mai rea, si exact acelasi procent ca e la fel.
Directorii, monitorizati la performanta Guvernul a adoptat miercuri o hotarare prin care plafonul arieratelor pentru operatorii economici monitorizati va fi redus cu minimum 15% pentru anul 2006, comparativ cu anul trecut.
Cei trei au stat impreuna doar 15 minute, timp in care au baut o cafea si au vorbit doar despre familie.
Nu si-o merita inca, pentru ca sunt atat de multe de reparat dupa 15-16 ani de libertate", a spus el.
PSD va initia o motiune de cenzura pe tema sanatatii, avand in vedere "haosul" din sistemul medical si prestatia "lamentabila" a ministrului de resort, a anuntat ieri presedintele partidului, Mircea Geoana.
Au fost prezenti la momentul votului doar 54 dintre cei 67 de deputati PNL, 37 dintre cei 49 ai PD, 15 dintre cei 22 ai UDMR si 15 din cei 21 ai PC.
Primaria Craiova a organizat selectie de oferte pentru alegerea unui consultant care sa o ajute sa obtina certificatul ISO 9001, pentru certificarea calitatii serviciilor oferite.
Plenul Senatului a adoptat miercuri seara Legea "cos-bebe", initiata de un grup de parlamentari PNL-PD, privind acordarea unor trusouri pentru nou-nascuti, in valoare de 150 RON.
Doljenii care si-au revendicat pamanturile in urma cu 15 ani pe teritoriul comunei Redea, judetul Olt, au de asteptat mult si bine pana isi vor primi titlurile de proprietate.
Este ceea ce i s-a intamplat unui adolescent care la 14-15 ani e premiantul liceului, care merge la olimpiade nationale si ajunge in loturi largite, care vine inapoi cu premii intai luate la olimpiade nationale si care, intr-un fel, a fost considerat reprezentativ si de propriii colegi, pentru ca functia de secretar UTC la liceu era o functie electiva", a precizat Ungureanu.
Din cele 2.799 de stiri monitorizate de Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Exprimare, 39% au fost in legatura cu reprezentantii PSD, 22% cu PNL, iar PD ocupa locul trei cu 15% din totalul mentiunilor.
In urma cu o zi, Nicusor Constantinescu, in calitate de consilier ales al Consiliului Judetean Constanta, a tinut sa faca unele precizari referitoare la procesul constituirii CJC.
1. Amenajarea acesteia ar trebui sa ne coste maximum 15 miliarde de lei", a spus Gheorghe Calinoiu, directorul SAPT Craiova.
Anterior, la 15 decembrie, respectiv 1 noiembrie 2005, fusesera deferiti justitiei alti doi judecatori: Andreea Ciuca si Vasile Bicu.
Persoanele care s-au adresat Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii din Camera Deputatilor au criticat solutiile pronuntate de instante sau dispuse de organele Parchetului, releva raportul pe semestrul al doilea al lui 2005 privind activitatea comisiei, prezentat de presedintele acesteia, pesedistul Valer Dorneanu.
google-analytics.com