Cautare

61312 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (5.41 secunde)
de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania. La Crowne Plaza Hotel, intr-un spatiu superb amenajat, doritorii au venit si au cumparat diverse obiecte create de copiii bolnavi de cancer, dar si diverse obiecte de artizanat si covoare din Iran.
Suceava refuza sa formeze aceeasi regiune cu Iasul In contextul regionalizarii, tot mai multi lideri politici din Suceava militeaza ca judetul lor sa formeze o regiune distincta.
Marele Bazar, Bazarul Egiptean, Hipodromul, Moscheea Albastra - Moscheea Agia Sofia - Palatul Topkapi, Palatul Dolmabahce Perioada:
De asemenea, apa din 6.060 de fantani a fost contaminata de viituri. In ceea ce priveste infrastructura rutiera, 973 de km de drumuri judetene au fost afectate din cauza inundatiilor, iar 1044 de poduri si podete sunt impracticabile.
Pe 8 decembrie, Exotique va fi prezent la Bazarul de Craciun de la Romexpo unde, ca si in anii precedenti, va asigura mobilierul zonei de socializare si comunicari.
Targuri / Romexpo, Bucuresti, Romania Bazarul de Craciun, eveniment filantropic aflat la cea de-a 22-a editie, are loc la Romexpo, Pavilionul C3, pe 7 decembrie, intre orele 10:00 - 17:00, si reuneste comunitatea internationala din Bucuresti, in beneficiul mai multor cauze sociale.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
PSD Suceava a stabilit un numar de 11 candidati din cei 14 pentru colegiile electorale uninominale pentru Camera Deputatilor si Senat, presedintele organizatiei.
Monitorul de Suceava: ... Dan COMAN) Aproape 300 de locuitori ai comunei Bosanci au participat la o intalnire electorala cu senatorul PSD Gavril Mirza, care candideaza din partea USL pentru un post de deputat in Colegiul nr.
PNL Suceava a depus vineri plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si in declaratii impotriva liderului PLD, Theodor Stolojan, precum si a altor 11 persoane din Suceava insarcinate cu strangerea semnaturilor pentru inscrierea PLD ca partid politic.
Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava este de joi doctorul militar col. ... Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate.
Consiliul Judetean (CJ) Suceava va da in judecata Guvernul pentru ca nu asigura, potrivit legislatiei, fondurile pentru sustinerea in judetul Suceava a programului "Cornul si laptele", necesarul pentru acest an fiind de 7,5 milioane de lei, a anuntat joi presedintele CJ, Gheorghe Flutur.
O parte din Sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta, a fost inundat ieri, 14 aprilie a. ... , din cauza refularii apei dintr-o gura de canalizare amplasata langa sediul institutiei.
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava.
Deciziile ministrilor tehnocrati afecteaza economia judetului Suceava. ... Domnule Presedinte, stimati colegi, doresc sa aduc in atentia dumneavoastra un aspect ce tine de anumite decizii ale ministrilor tehnocrati, acestea aducand prejudicii grave judetului Suceava.
Presedintele organizatiei PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, a declarat ca a demarat campania de strangere de semnaturi in vederea initierii procedurii de invalidare a mandatului de parlamentar de Suceava al Leonidei Lari Iorga.
Meelich, care se afla in judetul Suceava impreuna cu membri ai Trans-European Motorways (TEM) al United Nations Economic Commission for Europe (UNECE), a participat, vineri, in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, la o intalnire cu autoritati ale regiunii Cernauti din Ucraina si ale judetului Suceava, unde s-a prezentat necesitatea infiintarii unui coridor de transport care sa lege Marea Neagra de Marea Baltica, prin Suceava si Cernauti.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. ... Ea a participat la tombola datorita insistentelor unui angajat din cadrul magazinului Jysk din Suceava.
Brandusel Nichitean, fostul vicepresedinte al PD Suceava, vrea ca excluderea sa din partid sa fie anulata si sa fie numit in postul de subprefect de Suceava, sustinand ca merita aceasta functie pentru munca depusa in PD.
Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente. DEVA Peste 100 de membri PSD picheteaza sediul PDL Hunedoara din Deva, afisand doua bannere negre pe care scrie, cu portocaliu, "Opriti genocidul social".
google-analytics.com