Cautare

44150 de rezultate pentru "1" (1.41 secunde)
Viceprimarul Razvan Murgeanu a fost desemnat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cu 48 de voturi din 51, drept primar general interimar in locul lui Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei.
Pentru prima data, presedintele Traian Basescu a primit colindatori la Palatul Cotroceni, noul sau loc de munca. In sala Unirii a Palatului Cotroceni, langa bradul impodobit, au cantat colinde de Craciun trei grupuri:
Boc a mai spus ca liderii Aliantei intentioneaza ca, pana la 1 ianuarie, noul Guvern sa intre in functiune si sa fie desemnati si prefectii. ... Conform acestui protocol, ponderea este de 1,3 la 1 in favoarea PNL.
Abia incheiate negocierile cu Bruxelles-ul, din punct de vedere tehnic, justitia romana este din nou subiect de controversa. Asociatia Magistratilor din Romania cere Senatului sa nu valideze lista cu magistratii alesi ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Unde esti tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei sa-i imparti in cate vrei, dar sa ne scapi de ei!
Joi, 23 decembrie a.c., consilierii locali municipali s-au intrunit intr-o sedinta pe a carei ordine de zi s-a aflat un numar de 104 proiecte de hotarari.
Presedintele Traian Basescu se declara cel mai exigent cenzor al Guvernului Tariceanu. El crede ca noua echipa guvernamentala va reusi sa restabileasca increderea in clasa politica.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Pe de alta parte, va fi introdusa si cota unica de impozitare a veniturilor de 16%, in prezent colectandu-se 15,1%, la o rata medie de impozitare de 23,71%.
Deputatul liberal Orest Onofrei a anuntat ieri ca intentioneaza sa renunte la mandatul de parlamentar pentru a ocupa functia de prefect de Suceava pentru care a fost desemnat de Biroul Permanent Judetean al PNL.
a trimis FMI programul sau de guvernare pe care Fondul l-a acceptat cu constrangerea incadrarii intr-un deficit de 1,5%.
Investirea Guvernului propus de premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu a fost intarziata aseara cu mai bine de o ora. Vina a apartinut in buna masura deputatilor, care s-au strans cu greu, in propria sedinta, programata pentru pranz, pentru a abilita Guvernul sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare.
Serban Mihailescu: Va promit ca voi da o lista publicitatii, cu fundatiile domnului Constantinescu, pana in 2010, cu fundatiile PNL-ului, cu contracte pana in 2010, care nu se pot vinde si cu alte fundatii care au ramas din fosta conducere.
Situatia fostului suveran al Romaniei Mihai I a trezit interesul Guvernului englez in perioada care a urmat abdicarii acestuia din 1947.
PRM si-a luat in serios statutul de partid de opozitie si a inceput sa critice coalitia aflata la guvernare inca din primele zile ale acestui nou an.
Adoptiile internationale au fost reluate de la 1 ianuarie, cand a intrat in vigoare Legea nr. 273 privind regimul juridic al adoptiei.
Desi liderii Aliantei PNL-PD, PUR si UDMR au decis, la sfarsitul anului, ca numirea prefectilor sa se faca pana la 10 ianuarie, partidele aflate la guvernare au inceput deja sa emita pretentii in unele judete.
Fostul prefect de Hunedoara Aurelian Serafinceanu a demisionat din PSD dupa ce a preluat presedintia Fundatiei Crestine Sfanta Maria, care se ocupa de actiuni de caritate.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, sustine ca una dintre prioritatile actualei legislaturi vizeaza intarirea rolului Parlamentului ca unica putere legislativa si ca factor de control al activitatii Guvernului.
Vizita la Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a presedintelui Traian Basescu s-a incheiat cu laude pentru lucratorii din acest serviciu de informatii.
google-analytics.com