Cautare

44150 de rezultate pentru "1" (4.35 secunde)
Presedintele Ion Iliescu considera ca nu este obligatoriu ca Mircea Geoana sa fie prim-ministru, asa cum il nominalizase UN PSD+PUR.
Potrivit Ordinului Ministrului Transporturilor nr.2232/6.12.2004, o parte din actiunile Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA vor fi cedate incepand cu anul viitor administratiei locale, respectiv Primariei si Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN APMC.
Sondajul a fost realizat, la cererea TI, de Gallup International, in 64 de tari, in perioada iunie-septembrie 2004, in Romania esantionul fiind de 1.039 de repondenti, iar marja de eroare de plus/minus 2,9%.
Singura confruntare directa din campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dintre candidatii ramasi in cursa - Adrian Nastase si Traian Basescu - s-a consumat miercuri seara la televiziunea publica.
Nici macar comutarea pe Antena 1, unde Adrian Nastase era cotat cu 50,7%, iar Traian Basescu avea 49,03% nu a avut darul de a schimba atmosfera. ... In fapt, in primele doua ore, in cele 47 de sectii se prezentasera numai 1.487 de alegatori.
Cu trei zile inainte de turul doi al alegerilor generale, consilierii locali din Havirna s-au intrunit pentru a repartiza cele 650 milioane lei necesare achitarii ajutoarelor sociale.
In scurta vreme insa, prognozele (provenite in special din zona CURS si INSOMAR) au diminuat avansul lui Nastase la 1-2 procente.
Lui Gheorghe Dontu, fostul presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Constanta si ex-viceprimar al urbei noastre, i s-a urcat democratia la cap.
Aproape doua treimi dintre satmarenii care s-au prezentat ieri la urn au votat cu Adrian Nastase.
Noii senatori si deputati au venit ieri, unii pentru prima data, la sedintele de plen care au marcat cea dintai zi de intrunire a noului Parlament.
Bucurestenii vor mai vota o data in scurta vreme, pentru a-si alege un nou primar general, in locul lui Traian Basescu, care va fi presedintele Romaniei.
Judecand dupa numarul de mandate obtinute, Aliantei PNL-PD ii va fi foarte greu sa obtina o majoritate parlamentara, necesara investirii unui eventual Guvern promis de noul sef al statului, Traian Basescu, fara a apela la voturile PRM.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Numarul voturilor nule a fost de 1.386. BEJ a precizat ca pe listele electorale speciale de tip 2 (destinate persoanelor in tranzit, celor din spitale, celor cu viza de flotant, celor din unitati militare) au votat 4.056 alegatori.
Presedintele ales, Traian Basescu, a promis luni seara celor aproape 10.000 de simpatizanti stransi in Piata Constitutiei ca nu va rata pentru a doua oara sansa pe care electoratul a dat-o Opozitiei, dupa ce “Romania a ratat sansa in 1996-2000“.
Prefectura a economisit aproape un miliard lei din banii primiti de la Guvern pentru organizarea alegerilor generale.
Biroul Electoral Central a transmis ieri Curtii Constitutionale, pentru validare, rezultatele centralizate in urma turului doi de scrutin pentru alegerea presedintelui Romaniei, care il stabilesc ca invingator pe Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A.
google-analytics.com