Cautare

44150 de rezultate pentru "1" (3.81 secunde)
Uniunea Nationala PSD+PUR a primit cu sase procente mai multe mandate pentru Parlament decat Alianta D.A. PNL-PD.
Uniunea Nationala PSD+PUR are toate sansele sa formeze noul Guvern, avand in vedere ca-si poate asigura mai usor majoritatea parlamentara pentru a primi votul de investitura din partea forului legislativ.
Deputatul PNL Mona Musca s-a autosechestrat ieri in Camera Deputatilor, in semn de protest fata de refuzul lui Viorel Hrebenciuc (vicepresedinte PSD) de a-i da stenogramele sedintelor Comisiei parlamentare de redactare a legilor electorale.
Semnatarii intimpinarii reclama comunicatele din datele de 29 noiembrie 2004 orele 9,00, 12,00, 17,00, precum si cel din data de 30 noiembrie 2004, ora 9,00, ca si procesele verbale care au constituit suportul comunicatului de presa din 1 decembrie 2004, ora 10,00, privind rezultatul alegerilor la functia de presedinte al Romaniei, precum si pentru alegerea Camerei Deputatilor si Senatului.
Primaria din Husi a ajuns in situatia jalnica de a-si vinde bunurile din patrimoniu, pentru a-si putea achita uriasele datorii acumulate fata de furnizorii de utilitati si de materiale.
Liberalii au fost ieri foarte aproape sa-i tradeze pe democrati pentru a ajunge la putere alaturi de PSD. Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a fost obligat sa ameninte cu demisia pentru a elimina un prim vot favorabil unei colaborari cu PSD in Delegatia Permanenta a partidului.
In urma cu o luna, Biroul Permanent Teritorial al filialei PNL Constanta a luat in discutie excluderea din partid a lui Sorin Strutinsky, membru al Delegatiei Permanente.
PD baga strambe in ograda Uniunii PSD+PUR Dupa ce a reusit sa o dea cotita in privinta aliantelor, Basescu nu a ratat ocazia de a mai face un scurt pomelnic al pacatelor PSD - "a fraudat alegerile la fel ca predecesorul sau comunist in 1946", "o noua guvernare PSD, profund corupta, risca sa blocheze aderarea noastra la 1 decembrie 2007", "stenogramele PSD au smuls masca de pe fata partidului de guvernamant si au provocat ingrijorare in mediile politice europene” etc.
Pentru a fi cat mai convingator, Basescu a amintit ca preturile la energie si gaze (principale cosmaruri si astazi) se vor dubla la 1 ianuarie 2007 odata cu alinierea lor la preturile comunitare.
Sase primari liberali din Mehedinti au plecat din PNL si au trecut la PSD, a anuntat, ieri, presedintele organizatiei judetene a PSD, deputatul Eugen Nicolicea.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au votat ieri alocarea timpilor de antena pentru emisiunile electorale dintre cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale.
Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitati (CNSAS) a lansat, ieri, la Ministerul Culturii si Cultelor, trei lucrari:
In legislatura ce s-a incheiat ieri au fost legiferate spre dezbatere 2.937 de legi, din care 865 au provenit de la Guvern, 1.103 de la Senat, iar 869 au fost propuneri legislative. De asemenea, 1.717 initiative legislative au ramas in atentia deputatilor din legislatura anterioara.
Documentul exprima speranta ca Romania va fi in stiuatia de a semna tratatul de aderare in 2005, astfel incat acesta sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2007.
Liderii PSD avertizeaza PUR si UDMR sa nu spere ca vor primi prea multe portofolii ministeriale. Miron Mitrea considera ca ele cer prea mult, iar Mircea Geoana le anunta ca viitorul Cabinet va avea o structura europeana, cu putine ministere.
Liderii PSD avertizeaza PUR si UDMR sa nu spere ca vor primi prea multe portofolii ministeriale. Miron Mitrea considera ca ele cer prea mult, iar Mircea Geoana le anunta ca viitorul Cabinet va avea o structura europeana, cu putine ministere.
Presedintele Organizatiei Judetene PUR Constanta, Andrian Mihei, nu isi va parasi actuala functie din cadrul partidului, in ciuda faptului ca a devenit parlamentar.
Guvernul Romaniei precizeaza ca in anul 2004 numarul persoanelor care au votat pe liste electorale speciale a fost de 1.263.371.
In urma deciziei BEC, Prefectura Cluj va amplasa la fiecare sectie de votare din judet extrase din lege cu pedepsele pentru cetatenii care voteaza de mai multe ori.
Desi PSD a demarat recent negocierile cu PUR si UDMR pentru asigurarea unei majoritati parlamentare si pentru alcatuirea noului Guvern, primind in aceste sens asigurari ferme de sprijin din partea umanistilor si a udemeristilor, liderii Aliantei PNL-PD continua sa creada ca ei se vor instala la putere.
google-analytics.com