Cautare

44150 de rezultate pentru "1" (2.89 secunde)
Liderii Opozitiei din judetul Olt au pregatit marti o surpriza de proportii reprezentantilor Uniunii Nationale PSD+PUR.
Conducerea judeteana a PSD^PUR a cheltuit pentru cele doua tururi de scrutin 1,7 miliarde lei, conform unui raport trimis Camerei de Conturi si s-a convenit ca aceasta suma sa se imparta in mod egal la cei sase parlamentari desemnati dupa alegerile din 28 noiembrie, rezultind astfel o cota de 290 milioane lei pentru fiecare dintre acestia.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia.
Ca urmare a sentintei pronuntate ieri, cele doua institutii trebuie sa plateasca 1.300 de miliarde de lei, adica suma pe care o aveau de recuperat pagubitii in mai 2000.
Deputatii alesi la 28 noiembrie au intrat in “legalitate“. Plenul Camerei a validat ieri, cu unanimitate de voturi, mandatele celor 332 de deputati alesi la alegerile parlamentare.
Tanasescu ameninta cu demisia Ministrul Finantelor, Mihai Tanasescu, a amenintat ieri ca va demisiona din PSD daca la conducerea partidului vine Ion Iliescu.
Ocuparea fotoliului de succesor al lui Basescu la Primaria Generala a Capitalei, in urma alegerilor ce vor fi organizate peste cateva luni, scoate in evidenta inerentele rivalitati dintre liberalii si democratii bucuresteni, PNL grabindu-se sa-l propuna pe viceprimarul Ludovic Orban pentru candidatura interna a Aliantei D.A.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, i-a solicitat presedintelui ales al Romaniei, Traian Basescu, si viitoarei majoritati parlamentare sa promoveze o lege a lustratiei, prin care sa fie inlaturate din toate functiile publice de conducere acele persoane care au facut parte din nomenclatura comunisto-securista de pana in decembrie 1989.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
La sediul PSD se lucreaza, de la sfirsitul saptaminii trecute, ca in fabrica.
Aflat pe punctul de a primi si un sut in PUR (dupa ce UDMR-ul i-a intors deja dosul), PSD descopera deliciile lecturarii Constitutiei ignorate atata vreme.
83, alineatele 1 si 3, coroborate cu articolul 155, alin. 3 din Constitutie. Pe de alta parte, deputatul PSD Valer Dorneanu declarase ca presedintele ales al tarii trebuie sa depuna juramantul in fata Parlamentului legal constituit, adica dupa stabilirea Biroului Permanent.
Ultima intalnire oficiala a presedintelui Ion Iliescu cu jurnalistii s-a dorit, initial, a fi o conferinta de presa, dar in ultimul moment s-a decis ca este mai bine sa fie doar o simpla declaratie la incheierea ultimului sau mandat la Cotroceni.
PSD a reusit luni seara sa-si impuna candidatii pentru presedintia celor doua Camere ale Parlamentului - Adrian Nastase la Camera Deputatilor si Nicolae Vacaroiu la Senat - cu ajutorul PRM si al PUR.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Camera Deputatilor a adoptat ieri in unanimitate o hotarare prin care sunt repartizate locurile ce revin fiecarui grup parlamentar in comisiile permanente.
Pentru cei care au mai fost parlamentari, declaratiile de avere nu s-au modificat prea mult de cand au fost publicate ultima oara, in luna mai.
Afaceri si politica Tariceanu s-a nascut la 1 ianuarie 1952, la Bucuresti, este casatorit si are doi copii. A absolvit Facultatea de Hidrotehnica a Institutului de Constructii Bucuresti.
Emiterea unui asemenea act, pana cel tarziu la 31 decembrie a.c., ar permite intrarea lui in vigoare cu data de 1 ianuarie 2005, in caz contrar fiind obligatoriu sa se mai amane cu un an.
google-analytics.com