Cautare

44150 de rezultate pentru "1" (3.80 secunde)
Videanu a adaugat ca, incepand cu 1 ianuarie, cele 300.000 de firme care nu si-au inregistrat la Registrul Comertului Codul Unic de Inregistrare vor fi desfiintate, deoarece termenele prelungite la nesfarsit pentru aceasta operatiune nu faceau decat sa dea posibilitatea unor fraude fiscale majore.
Algoritmul face legea Impartirea locurilor de prefecti intre PNL si PD se va face pastrandu-se regulile protocolului Aliantei, care prevede un procent de 1,3 la 1 in favoarea PNL.
Ea a fost convocata cu norma de reprezentare de 1 la 100, iar dintre cei 260 de membri convocati au fost prezenti 188.
PSD riposteaza la declaratii lui Traian Basescu Presedintele Traian Basescu incearca sa provoace o criza majora care sa duca la alegeri anticipate, anulind in acest fel mandatul Guvernului Tariceanu si amenintind sansele Romaniei de a deveni membru plin al Uniunii Europene la 1 ianuarie 2007, a declarat ieri purtatorul de cuvint al Partidului Social Democrat, Titus Corlatean.
Presedintele Traian Basescu a participat ieri la lansarea oficiala a campaniei nationale de strangere de fonduri pentru ajutorarea populatiei afectate de cataclismul care a lovit Asia de Sud-Est, campanie initiata de compania McDonald’s Romania, sub patronajul presedintelui Romaniei si intitulata “Un Tsunami pe care-l putem opri“.
Guvernul a atribuit ieri majoritatea posturilor de prefecti. Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca.
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. Desi era cotat doar cu a treia sansa, Radu Bud a reusit sa-l determine pe premier sa-l numeasca prefect in baza relatiilor pe care le are cu seful Guvernului.
Sistemul pensiilor este extrem de discriminatoriu, iar PSD, prin pozitia adoptata, arata ca prefera sa se mentina o astfel de discriminare decat sa se inceapa rapid corectarea situatiei, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului.
Ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, a declarat sambata seara, la instalarea in functie a prefectului UDMR de Bistrita-Nasaud, ca situatii de tipul celei in care protagonist a fost PUR ar putea fi evitate, in conditiile in care coalitia aflata la guvernare ar avea un regulament de functionare.
Instalarea noilor prefecti da dureri de cap Guvernului Tariceanu. Scandalul din Covasna ia amploare dupa numirea unui prefect maghiar. Si in alte zone apele sunt tulburi:
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Ec.dr. Claudiu Ristea, titularul postului de director executiv al Direcþiei Generale a Finanþelor Publice Constanþa, va reveni in aceastã funcþie dupã data de 15 ianuarie a.c., dacã Ministerul Finanþelor Publice, unde iºi desfãºoarã in prezent activitatea, nu ii va atribui alte insãrcinãri.
Ec.dr. Claudiu Ristea, titularul postului de director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, va reveni in aceasta functie dupa data de 15 ianuarie a.c., daca Ministerul Finantelor Publice, unde isi desfasoara in prezent activitatea, nu ii va atribui alte insarcinari.
Seful statului a apreciat ca este “inadmisibil“ ca un popor sa nu stie ce s-a intamplat atunci, de ce au murit 1.300 de oameni, sa stie ca poti sa ucizi si nu se intampla nimic.
Coincidenta sau nu, concomitent cu valul de critici venite din teritoriu, Iliescu si-a legalizat implicarea in treburile interne ale fostului partid de guvernamant (re)inscriindu-se in mod oficial in Organizatia PSD a sectorului 1.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a pierdut procesul intentat pentru calomnie de fostul director al RADP, actualul subprect al judetului Cluj, Mihaela Rozor.
O serie de proiecte de legi aprobate de Guvernul Nastase si aflate in dezbaterea Senatului au fost restituite institutiilor initiatoare, urmand ca Guvernul sa decida daca le va sustine sau nu in continuare.
Procesul de formare al noului partid popular crestin-democrat se va incheia, potrivit vicepresedintelui PNTCD, Serban Bubenek, in jurul datei de 1 martie 2005.
PNTCD propune URR, AP si PCD, partide semnatare ale manifestului popular, sa se intruneasca la 20 februarie intr-o sedinta de constituire a noului partid popular crestin-democrat, a decis ieri conducerea taranista.
La numai o zi dupa ce apele s-au mai linistit putin in PSD, tanarul deputat Victor Ponta dezvaluie ca a pregatit si el un proiect de reforma a partidului.
google-analytics.com