Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (3.74 secunde)
Michel Serres ne invita sa relativizam criza financiara care a zguduit capitalismul, punand-o in balanta cu celelalte "cutremure" de amploare de care nu mai tinem cont, cum ar fi educatia, cresterea gigantesca a economiilor, de tipul celei care a dus la disparitia dinozaurilor.
Gazonul de pe National Arena a fost schimbat a sasea oara! ... "Gazonul a fost schimbat. O sa fie perfect pana la meciul dintre Romania - Ungaria. ... De cand a fost inaugurat stadionul, gazonul a fost schimbat de sase ori.
Vor da o ordonanta si functionarii publici - care sint tare greu de schimbat - vor deveni manageri si vor fi dati afara. Pesedistii, la vremea lor, au schimbat numele institutiilor si i-au dat afara pe directori, deci cam tot pe acolo.
Omenirea a fost tentata in mai multe randuri sa creeze omul nou. ... Adica un om extrem de oportunist, docil pana in maduva oaselor, greu de schimbat in anii din urma ai noii ere capitaliste. Totusi, sunt oameni care cred ca au avut puterea sa se schimbe.
Societatea respectiva, SC PRESUT Jilt SA Matasari, se afla in prezent in lichidare judiciara si are datorii la bugetul de stat de aproape 174 de miliarde de lei.
In fapt, cu sau fara intentie, trimiterile la democratia de factura euro-atlantica nu au fost decat o acoperire ideologica pentru agende sociale, politice si geo-politice fara legatura cu modelele democratice invocate si admirate declarativ.
Unii deconteaza mai multe zile de cazare decat are un an, altii incarca factura la telefonul mobil cu sute de milioane de lei vechi.
Premierul nu da salarii marite Prezentand structura bugetului, premierul a aratat ca economia romaneasca nu isi permite in prezent sa finanteze cresteri salariale majore, oferta Executivului inaintata sindicatelor din educatie reprezentand maximul posibil pe care autoritatile si-l pot permite, pentru a nu destabiliza economia.
Prin cateva conventii, DA Jiu a preluat creantele ce trebuia incasate de debitorii sai, urmand ca pentru stingerea datoriilor sa primeasca de la diverse societati materiale si combustibili pentru activitatea proprie. ... Operatiunea s-a realizat printr-o factura fictiva inscrisa in borderoul datoriilor stinse anexat la ordinul de compensare.
"M-am trezit ca Vodafone mi-a oprit telefonul. Nu mai puteam sa dau nici un telefon, pe motiv ca nu achitasem factura. Dar factura fusese achitata, in ultima clipa, ieri, dar nu le ajunsese ordinul de plata.
E un om inteligent, un politician de factura liberala cu un comportament social-democrat", a declarat Ion Iliescu, pentru un cotdian central (Gandul). ... E un om inteligent, un politician de factura liberala cu un comportament social-democrat", a declarat Ion Iliescu.
"Eu cred ca Traian Basescu a recuperat de la Frontul Salvarii Nationale a lui Iliescu exact ceea ce pretinde ca vrea sa combata: retorica de factura comunista si metodele securistice. ... Cunosc elementele acestea de factura securistica.
"Factura cuprinde TVA-ul restant, dobanzile la creditele bancare si circa 2,4 miliarde de euro pentru lucrarile efectuate si neachitate. ... Aceasta este factura pe care o lasa actualul guvern urmatorului cabinet de ministri pentru a fi achitata in anul care vine.
Gruparea aceasta condusa de un lider de factura mediocra si de un caracter teatralist, ne pune in scena pe noi, pe cetatenii acestei rase romane. ... Daca nu vreti sa ne lasati drepturile si libertatile, va acuzam de marturie mincinoasa, una ziceti, alta faceti, una declarati, alta aplicati.
In urma presiunilor noastre, dar si a celor venite din mass-media, executivul local a venit cu propunerea unui pret pe gigacalorie de 255 de lei, urmand ca diferenta dintre pretul de productie de 280 de lei, respectiv 335 de lei, sa fie suportat de catre bugetul municipal.
În cadrul acestui scenariu s-a optat pentru introducerea obligativitatii pentru furnizorii care practica tarife reglementate sa achizitioneze o anumita pondere din energia electrica furnizata consumatorilor de pe piata concurentiala, pondere care va creste progresiv conform calendarului propus.
În cadrul acestui scenariu s-a optat pentru introducerea obligativitatii pentru furnizorii care practica tarife reglementate sa achizitioneze o anumita pondere din energia electrica furnizata consumatorilor de pe piata concurentiala, pondere care va creste progresiv conform calendarului propus.
PNL plateste factura. ... "De la bun inceput trebuie negociat intr-o formula echilibrata, care sunt masurile pe care le doresc partenerii nostri si care sunt masurile pe care dorim noi sa le promovam.Trebuie si noi in acest mariaj sa venim cu ceva.
Oricit s-ar chinui autoritatile sa-i scoata de pe piata, tot se mai gasesc citiva adepti care sa creada in ideile lor. ... Indiferent de prejudiciu, cei care au fost escrocati, pacaliti sau furati pe fata incearca sa obtina inapoi bunurile sau macar banii, insa drumul este extrem de lung.
Ei spun ca aspectele legate de administrarea contractului de executie, inclusiv platile datorate conform acestuia, trebuie sa fie discutate direct cu clientul, respectiv Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, decat sa fie facute publice.
google-analytics.com