SenatorulPSD de SALAJ, GHEORGHE POP, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Portocaliii ne izbavesc de drepturi si libertati", pe care o puteti citi in continuare.
'Rasa portocalie este condusa de o grupare tip enclava. Rasa romanesca este condusa de aceeasi grupare tip enclava. Gruparea aceasta condusa de un lider de factura mediocra si de un caracter teatralist, ne pune in scena pe noi, pe cetatenii acestei rase romane. Zic rasa, cetatenilor romani pentru ca suntem clasati si caracterizati asemeni unei rase care deranjeaza elita portocalie.
Sugativa acestei enclave portocalii se intinde pana in buzunarele noastre, pana in casa si sanatatea noastra, pana in cultura noastra, promovand mediocritatea si piesele de teatru in stil ciubucar, KGB -ist, pana in autonomia administrativa a primariilor locale.
Daca nu vreti sa ne lasati drepturile si libertatile, va acuzam de marturie mincinoasa, una ziceti, alta faceti, una declarati, alta aplicati.
Revin, instituirea legii martiale este legea care o impuneti, exceptie eclava de elita a portocaliilor.
Curata desteptaciune, statele tip enclave sunt pe val economic.
Daca voi ne dati un exemplu o sa-l urmam. Ne formam propriile enclave si va vom raspunde cu aceeasi masura, cu indiferenta. Nu reprezentati, de fapt, nimic decat libertatea pe care v-am lasat-o, sa va bagati mainile perfect vizibile, nu invizibile, in buzunarele noastre, in viata si-n sanatatea si educatia noastra.
Ne manjiti copiii cu aceasta boala a mediocritatii si a izbavirii de drepturi, a izbavirii de libertati. Nici Dumnezeu nu ne ia libertatea si capacitatea de a putea, de dreptul de a alege bine sau rau. Voi ne luati drepturile care nici Dumnezeu care ne-a creat nu ni le ia. Asociatia pentru drepturile si libertatile lasate de Dumnezeu este solutia sau enclave formate pe regiuni.
Nu PSD-ul a vandut si vinde tara, ci voi ne vindeti ca natie si o ingenunchiati banului si altor varii nationalitati.
Nu PSD-ul, ci voi guvernantii portocalii impreuna cu liderul de factura obscura ati transformat natia romana intr-o minoritate sclava buzunarelor si exceselor voastre de grandomanie si putere fara de minte.
Adevarul este ca la ce-ti mai trebuie cap daca ai picioare. Alearga romanul ca besmeticu pentru o bucata de paine, si aia si-o ascunde sa nu i-o impozitati.
Manifest pentru dreptul la indiferenta fata de culoarea portocalie.
Manifest pentru dreptul de a ne asocia in organizatii administrative tip enclave, pentru binele nostru.
Si daca tara va fi fragmentata, e din vina voastra, ne-ati intors in feudalism. Sa nu va mire la un moment dat reactiile violente ale apropiatilor. In feudalism apropiatii iti cereau si taiau capul.
Nu ne mijlociti voi drumul spre dreptul de a trai, de a muri!'