DeCeNews : Tariceanu: PNL plateste factura. Se impune luarea unor masuri

Calin Popescu Tariceanu sustine ca PNL pierde teren in fata PSD. Fostul premier este de parere ca situatia din USL merge din ce in ce mai prost si trebuie facut ceva pana nu este prea tarziu.
"De la bun inceput trebuie negociat intr-o formula echilibrata, care sunt masurile pe care le doresc partenerii nostri si care sunt masurile pe care dorim noi sa le promovam.Trebuie si noi in acest mariaj sa venim cu ceva. Pana una, alta, Victor Ponta si PSD isi vad sacii in caruta si PNL, dupa cum se vede, plateste factura", a declarat Tariceanu, potrivit Mediafax.
Fostul premier a adaugat: "Eu spun cu mare regret - ca nu sunt in situatia sa ma bucur - vad o situatie care ma ingrijoreaza si incerc sa gasesc explicatiile care sunt adevarate si cele corecte. In fata acestei situatii, se impune luarea unor masuri".
"Trebuie sa facem ceva pana nu este prea tarziu"
"Nu pot sa nu observ ca relatia din interiorul USL merge prost, parca din ce in ce mai prost, asist la o cascada de declaratii care torpileaza relatia. In felul acesta nu mai poate continua. Cred ca trebuie facut ceva pana nu este prea tarziu. Am mers cu un program comun in fata cetatenilor, ar fi grav sa ii dezamagim. Sa fie facute concesii si, cu intelepciune, sa se ajunga la un modus vivendi", a declarat fostul premier.