Cautare

1196 de rezultate pentru "servici clienti" (2.77 secunde)
"Deocamdata, noi suntem la inceput cu aceste servicii, practicam preturi mai mici si oferim calitate ca sa ne atragem clienti. ... Aceasta deoarece foarte multi clienti prefera service-uri modeste cu servicii pe masura, din cauza ca sunt foarte ieftine.
"Deocamdata, noi suntem la inceput cu aceste servicii, practicam preturi mai mici si oferim calitate ca sa ne atragem clienti. ... Aceasta deoarece foarte multi clienti prefera service-uri modeste cu servicii pe masura, din cauza ca sunt foarte ieftine.
Unul dintre acesti furnizori alternativi, EUfonika, a anuntat recent atingerea cifrei de 10.000 de clienti, la doar doua luni de la lansare.
vanzarea de produse la noi clienti, in conditii avantajoase, cumpararea de materii prime mai ieftine, de calitate mai buna, acces la numerosi clienti si furnizori imposibil de contactat fara portal, obtinerea de credite, finantari prin leasing, garantii, obtinerea in timp util de informatii privind lansarea de licitatii pentru obtinerea de finantari nerambursabile din Romania si Uniunea Europeana, obtinerea de servicii de consultanta juridica, financiara, manageriala, marketing etc.
ßi asta datorita "jongleriilor bancilor", care vor tine cont de primele incasate de clienti sau de venitul din ultimele trei luni, doar ca sa acorde credite in continuare, explica Florin Ducea, responsabil vanzari la un magazin de bricolaj.
Concurenta acerba pe creditele de consum va obliga bancile, mai ales pe cele mici, sa incerce sa exploateze segmente de potentiali clienti traditional ignorate. ... "ProCredit Bank are in portofoliu clienti persoane fizice autorizate care practica profesiuni liberale (de ex:
Montatorii de instalatii GPL din Craiova nu se plang de clienti si spun ca in Dolj foarte multi soferi si-au trecut masinile pe gaz. ... "Cei mai vechi si constanti clienti ai mei sunt taximetristii.
Metro functioneaza pe principiul - clientul nostru, bataia noastra de joc Pe langa chinezismele pe care le pune in vanzare, Metro se mai poate lauda si cu indiferenta cu care angajatii isi trateaza potentialii clienti sau, de ce nu, vechii clienti.
Parintii, clientii cei mai dificili Afacerea cu gradinite are avantajul de a nu duce lipsa de clienti.
Domeniul bancar detine insa suprematia, alaturi de cel serviciu clienti, cand vine vorba de cel mai mare numar de candidati pe un post. ... Totusi, media candidatilor pe un job in domeniul financiar, serviciu clienti si software este de 300.
Dar iata ca, pentru cei 10.000 de clienti consumatori casnici ai Petrom si Romgaz, care reprezinta 3% din piata, preturile se vor majora.
Cei patru operatori de telefonie mobila care activeaza pe piata romaneasca au peste 15 milioane de clienti. ... In privinta utilizatorilor de Internet, datele oficiale indica peste un milion de clienti.
Potrivit contractelor, noi le predam acestor firme ordinele de bransare pentru clienti, iar ele au obligatia ca, in termen de 75 de zile de la inregistrarea ordinului, sa obtina autorizatia si sa efectueze lucrarea.
Peste 500.000 de clienti in doi ani Serviciul "credit doar cu buletinul" are peste 550.000 de clienti, la numai doi ani de la lansarea pe piata romaneasca.
Cu toate ca municipiul Craiova este saturat de laboratoare foto, intreprinzatorii din domeniu nu duc lipsa de clienti. ... In acest moment, aproximativ 70% din clienti vin cu digitale", a mai spus Vulcanescu.
Internetul, un mod de a gasi clienti din strainatate Potrivit spuselor Niculinei Otovescu, majoritatea celor care se intereseaza de oferta agentiei pe internet sunt tineri. ... In ultimul timp, acestea au avut si clienti din strainatate", a declarat Nicolae Patrascu, directorul Uniunii Proprietarilor de Agentii Imobiliare (UPAI) Oltenia.
Pe langa reducerile substantiale de pret, comerciantii din domeniu ofera si sisteme de creditare avantajoase, pentru a atrage cat mai multi clienti. ... Lupta pentru clienti este mai accerba cu cat piata de retail a scazut cu aproximativ 20%.
In ceea ce priveste circuitele, numarul de clienti straini se va majora cu 10-15%, insa calitatea soselelor si a drumurilor este un impediment intr-o crestere mai mare.
Potrivit acestuia, dezvoltarea a respectat politica de apropiere fata de clienti, urmarind marirea retelei de agentii bancare in cartiere.
Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente. ... Potentialii clienti au pareri diferite despre asigurarile de viata.
google-analytics.com