Cautare

103 de rezultate pentru "petrea benone" (3.21 secunde)
Maestrul Benone Sinulescu a decis sa se alature campaniei "Suflete de Aur - Stele pentru o viata de copil", intregind seria actorilor si muzicienilor de geniu care au acceptat sa urce probono pe Scena Mare a Teatrului National din Bucuresti, pentru un spectacol-colecta de fonduri in beneficiul Danielei Costache, o fetita careia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viata.
Cei care l-au indragit pe Benone Sinulescu isi iau acum un ultim ramas bun. Trupul neinsufletit al artistului Benone Sinulescu a fost depus la foaierul Teatrului Ioan Slavici din Arad.
Potrivit inspectorului sef al ITM Galati, juristul Ionel Petrea, valoarea sanctiunilor aplicate angajatorilor s-a ridicat la 430.500 de lei.
In acest demers, el a fost ajutat de Andra-Luminita Rasnoveanu si de Romulus-Benone Dragomir, cel din urma intocmind trei rapoarte de expertiza extrajudiciara false, desi nu avea calitatea de expert tehnic autorizat judiciar.
Benone Dutescu si Rodica Dutescu-Zavoianu, aparut la Editura Academiei Romane. ... Benone Dutescu, ca "aici s-a creat un anume spirit de munca, spiritul urgentei".
Benone Pusca, Presedintele acestei universitati, demnitatea de Membru de Onoare in Grad de Comandor, ca expresie a recunoasterii contributiei Domniei Sale la emanciparea Natiunii. ... Benone Pusca, fondatorul Universitatii "Danubius" s-a intretinut cordial cu presedintele Ordinului Militar de Romania, col.
Unul dintre cei mai iubiti solisti de muzica populara de la noi, Benone Sinulescu, a facut o dezvaluire incredibila despre moartea Ileanei Ciculete. ... Mi-ai dat o veste trista, a declarat Benone Sinulescu pentru Spynews.ro.
Artistul Benone Sinulescu a murit joi la varsta de 84 de ani, la spital, in urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sanatate.
Coplesita de durere, sotia indragitului artist, Benone Sinulescu, a reusit sa vorbeasca despre ultimele zile ale sotului sau.
Constantin Petrea In ceea ce-l priveste pe deputatul Constantin Petrea, date despre acesta intilnim doar pe citeva site-uri. ... Constantin Petrea apare si intr-un interviu in revista "Flacara".
Deputatul PNL Emil Strunga si colegul sau democrat Constantin Petrea au vorbit vineri reprezentantilor presei, pentru prima data in aceasta sesiune parlamentara, despre prioritatile partidelor aflate la guvernare in a doua jumatate a anului 2006.
i"In perioada 1 ianuarie - 31 iulie 2005, la Inspectoratul Teritorial de Munca Galati a fost inregistrat un numar de 29.266 contracte individuale de munca, incetind in aceeasi perioada un numar de 20.936 contracte individuale de muncai", ne-a declarat inspectorul sef al ITM Galati, Ionel Petrea.
Agentii economici care nu depun la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) declaratiile privind comisionul datorat pentru gestionarea cartilor de munca ale salariatilor vor fi sanctionati cu sume cuprinse intre 3.000 si 6.000 de lei, ne-a declarat inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea.
Potrivit inspectorului sef al ITM, Ionel Petrea, motivul pentru care cele 783 de persoane au ramas fara locuri de munca l-au constituit abaterile disciplinare savirsite de acestea, si anume nerespectarea prevederilor cuprinse in regulamentul de ordine interioara.
Potrivit inspectorului sef al ITM Galati, jurist Ionel Petrea, inspectorii de munca au decis sistarea temporara a functionarii unor instalatii sau a desfasurarii unor activitati in cazul unui numar de sapte societati comerciale la care s-au constatat nereguli in ceea ce priveste respectarea normelor de sanatate si securitate in munca.
Echipa a castigat doar un punct in ultimele 3 etape, iar Toni Petrea sustine ca inca mai crede in titlu, chiar daca sansele sunt tot mai mici. ... Poate fi o cauza", a spus Toni Petrea la Minutul 91.
Liviu Codarla si Constantin Petrea, zero intrebari, zero interpelari In topul deputatilor cu cele mai multe proiecte de lege semnate in intregul mandat, deputatul conservator Bogdan Ciuca este unul dintre cei 15 clasati in frunte, acesta avand "in dotare" un numar de 56 astfel de proiecte.
Daca acesta isi poate exprima optiunea pentru primarul Galatiului, nu acelasi lucru il poate face Paulica Petrea, care locuieste la apartamentul 9 din blocul S6. ... Am inteles ca ni se vor face buletine de Braila, de Vadeni, ceea ce nu e bine deloc", ne-a spus Petrea Paulica.
Inspectorii de munca au dreptul sa intre in unitati pentru a face verificari la orice ora din zi sau din noapte", a declarat inspectorul sef al ITM Galati, Ionel Petrea. ... In premiera dovezile de calculare pot fi trimise si in sistem digital ", a precizat Ionel Petrea.
O delegatie de inspectori de munca galateni, in frunte cu inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea, a participat in perioada 11- 14 octombrie, la Chisinau, la un schimb de experienta cu colegii lor de peste Prut.
google-analytics.com