Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.

Am fost curiosi sa vedem cite rezultate gaseste un motor de cautare, pe Internet, atunci cind treci in bara de cautare numele parlamentarilor galateni. Metoda a fost foarte simpla si este la indemina oricarei persoane care are un calculator conectat la Internet. Ca motor de cautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu, si anume Google. Pentru fiecare ales am luat ca referinta primele cinci grupuri de pagini afisate de Google dupa ce am dat cautare dupa numele parlamentarului.

Constantin Petrea

In ceea ce-l priveste pe deputatul Constantin Petrea, date despre acesta intilnim doar pe citeva site-uri. Este vorba despre site-ul oficial al Camerei Deputatilor, de cel al PD, intr-un raport al Institutului de Politici Publice, in care ii este analizata activitatea de deputat, de mai multe site-uri de stiri, deputatul fiind prezent intr-un eveniment legat de soferul sau care, incalcind legea, si-a sunat imediat seful pentru a interveni in apararea sa, precum si intr-o stire legata de faptul ca tine municipiul Tecuci sub un nor de fum. Constantin Petrea apare si intr-un interviu in revista "Flacara". Deputatul mai apare si pe site-ul Partidului Conservator ca semnatar al unei legi, alaturi de alti colegi din Camera Deputatilor.