Cautare

8621 de rezultate pentru "fonduri europene transplant organe" (3.66 secunde)
Dintre acestia, peste 52% dintre repondenti considera ca accesul la finantarea nerambursabila din partea Uniunii Europene si altor surse este ingradit de procedurile birocratice si greoaie.
Presedintele a cerut guvernului sa nu mai trimita la decontat la Uniunea Europeana facturile pentru proiectele finantate din fonduri comunitare.
Ministerul Economiei si Finantelor va prezenta, luna viitoare, o lista cuprinzand companiile care nu isi onoreaza contractele obtinute din fonduri europene de preaderare, ISPA si PHARE.
In toate spitale judetene se incalca grosolan legea si prevederile europene care stipuleaza ca, dupa garda, medicii trebuie sa plece acasa. ... Pe agenda Congresului, sunt incluse sesiuni consacrate transplantului de organe, donarii de organe si mentinerii in conditii bune a potentialilor donatori.
Carmen Dinu) Moneda comuna a Europei, euro, implineste 20 de ani, ea fiind lansata la acel moment de 11 state membre ale UE impreuna cu politica monetara comuna sub supravegherea Bancii Centrale Europene.
O delegatie a Senatului Romaniei a participat la Conferinta Presedintilor Parlamentelor Uniunii Europene, care a avut loc la Nicosia (Cipru), in perioada 21-23 aprilie 2013.
Alegerile europarlamentare, noul Guvern al UE, ascensiunea nationalistilor Anul 2014 va aduce un nou Parlament al Uniunii Europene si o noua garnitura a Comisiei Europene, insa coeziunea constructului european pare amenintata de xenofobie si ultranationalism.
Viitorul ministru pentru Absorbtia Fondurilor Europene va prelua conducerea Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE) si a Autoritatii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS), urmand sa coordoneze institutional intregul proces de atragere a banilor europeni.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata Accesarea fondurilor europene un deziderat actual, pe care o puteti citi in continuare.
Ritmul de crestere a Produsului Intern Brut (PIB) si al investitiilor straine va fi cu 15%, respectiv 28% mai mare in cazul in care tara noastra ar reusi sa absoarba toate fondurile europene.
Depunerea on line a proiectelor de obtinere de finantari europene pe POS CCE bate recorduri dubioase:
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
Domnule profesor, statul asigura din fonduri proprii un nivel adecvat de finantare cercetarii pe domenii? ... Finantarea este la un nivel absolut inacceptabil comparativ cu majoritatea tarilor europene, organizarea ramane deficitara, iar resursele umane devin din ce in ce mai mult principala problema.
Si atunci te intrebi cu ce se ocupa acesti peste 40 de angajati ai Consiliului Judetean, din moment ce in 4 ani nu au reusit sa initieze macar un proiect pentru accesarea de fonduri europene.
Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE), i-a avertizat ieri pe oamenii de afaceri prezenti la seminarul organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti ca mai au 465 de zile ca sa se pregateasca pentru a primi bani de la Uniunea Europeana.
In perioada 2007-2013, agricultura romaneasca va beneficia de fonduri europene in valoare de aproximativ 7,5 milioane de euro. ... Investitia poate fi finantata prin fonduri nerambursabile intre 50% si 70% din valoarea totala eligibila a proiectului.
Mediul de afaceri din Oltenia, asociatiile si fundatiile, agentiile judetene de ocupare a fortei de munca si universitatile pot accesa fonduri europene pe trei domenii de interventie, lansate, ieri, la nivel regional.Oportunitatile de accesare a fondurilor structurale s-au îmbunatatit odata cu lansarea de ieri, de la Craiova, dar pe toata regiunea Oltenia, a doua axe prioritare din cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS-DRU):
Mediul de afaceri din Oltenia, asociatiile si fundatiile, agentiile judetene de ocupare a fortei de munca si universitatile pot accesa fonduri europene pe trei domenii de interventie, lansate, ieri, la nivel regional.Oportunitatile de accesare a fondurilor structurale s-au îmbunatatit odata cu lansarea de ieri, de la Craiova, dar pe toata regiunea Oltenia, a doua axe prioritare din cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS-DRU):
Prima varianta- cea mai importanta, insa si cea mai grea de realizat- se refera la acordarea de fonduri structurale economiei romanesti, din bugetul Uniunii Europene. Pentru a accesa aceste fonduri, beneficiarii romani-firme, autoritati locale, organisme neguvernamentale, agricultori, etc.
In luna septembrie a acestui an va fi dat in folosinta primul incubator de afaceri realizat cu fonduri europene. ... El a intocmit un proiect de finantare, a accesat fonduri europene si s-a apucat de treaba, pe strada Garlesti.
google-analytics.com