Cautare

2461 de rezultate pentru "iliescu" (2.96 secunde)
Povestile cum ca Iliescu isi face singur partid nu se mai aud. ... Insa, apropiati de-ai lui Iliescu, dar si dusmani ai acestuia, sustin ca proiectul „Tatucului” ramane in picioare.
A reusit prima lovitura la congres, cand coalitia anti-Iliescu l-a desemnat pe el drept candidat menit sa il sfideze pe parintele fondator. ... Ramanea de vazut care va fi reactia lui Iliescu. Iliescu a intrat intr-un razboi de uzura, amenintand ca paraseste partidul, criticand deciziile liderilor, mustacind pe culoare.
Ion Iliescu si fidelii lui nu s-au resemnat niciodata cu pierderea sefiei. ... Iliescu fusese sacrificat, dar Nastase a reusit sa nu achite nota de plata pentru pierderea campaniei prezidentiale si a guvernului. ... Ion Iliescu. ... Argumentul a fost popularitatea inca importanta a lui Iliescu.
Presedintele Ion Iliescu le-a vorbit ieri elevilor de la Colegiul de Informatica "Tudor Vianu" despre cresterea economica din ultimii cinci ani si strategia de dezvoltare durabila. ... Iliescu a vizitat insa liceul si a asistat la discursurile unor sponsori ai centrului de performanta.
Asociatia Pro Democratia (APD), care face parte din Coalitia pentru un Parlament Curat, nu se multumeste sa-l monitorizeze numai pe Adrian Nastase, ci si pe presedintele Ion Iliescu.
Din adept inflacarat al comunismului, Ion Iliescu a ajuns fin analist al globalismului In timp ce PSD a cotit-o la timp in spinoasa problema a informarii cetatenilor - mai ales a celor din mediul rural, ramasi prada productiilor pro-guvernamentale emise zilnic de TVR si "Radio-Seuleanu”, Ion Iliescu a dat-o din nou in bara.
Presedintele Basescu a fost intampinat de fostul presedinte Ion Iliescu, insotit de vechii si noii consilieri de stat. ... Mostenirea lui Iliescu Predarea-primirea mandatului prezidential s-a facut in absenta presei.
Ion Iliescu a declarat ieri ca Adrian Nastase i se pare cea mai potrivita persoana pentru functia de presedinte executiv al PSD.
Cele doua tabere din PSD - “Iliescu“ si “Nastase“ - nu pierd nici un prilej ca sa se incaiere pe tema “cine-i cel mai tare“.
In primul rand, pe principiul "moare, dar nu se preda”, Ion Iliescu nu numai ca refuza sa intre cuminte in istorie, dar se straduie din rasputeri sa intarate tot ce poate in ghiveciul social-democratiei proaspat scapate de sub controlul sau.
Impulsionat de noul statut pe care il susotesc subalternii ca l-ar avea in partid, Ion Iliescu si-a expus ieri, in cadrul unei conferinte de presa, panseurile despre succesorul sau la Cotroceni si relatiile acestuia cu Alianta PNL-PD.
Iliescu vrea mai mult Autosuspendarile din functiile de partid nu sunt de ajuns, spune Ion Iliescu.
Senatorul Ion Iliescu, fondatorul PSD, a facut marti seara la Organizatia Bucuresti o noua radiografie a stangii romanesti.
El pare insa putin speriat de ceea ce se intampla si, pentru calmarea spiritelor, i-a cerut ajutorul lui Ion Iliescu. ... Iliescu vrea ca Nastase sa ramana ßi Ion Iliescu pune umarul la calmarea spiritelor in partidul pe care l-a fondat.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a scapat nici ieri ocazia de a critica ideea lui Geoana de a promova o motiune de cenzura care ar duce la alegeri anticipate.Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a reiterat ieri, la lucrarile Scolii de vara a Tineretului Social-Democrat, ca o eventuala motiune de cenzura nu ar fi benefica PSD si a recomandat formatiunii sa demareze consultari cu partidele pentru a analiza oportunitatea acestui demers. "Nu cred ca motiunea e benefica pentru PSD" Ion Iliescu si-a exprimat din nou reticenta ca PSD ar putea profita cumva de depunerea motiunii de cenzura si a recomandat formatiunii sa aiba consultari cu partidele si sa se uite mai atent la situatia din tara inainte de a continua aceasta actiune."Nu cred ca motiunea e benefica pentru PSD.
Dincolo de discutiile pe tema alegerilor pentru Parlamentul European, care au loc pe data de 25 noiembrie, intrunirea a scos in evidenta si faptul ca Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD nici nu iarta, nici nu trece cu vederea anumite "iesiri in decor" ale lui Mircea Geoana, presedintele PSD sau ale acolitilor acestuia.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a tinut vineri, la Consiliul National al partidului, un discurs, deseori si indelung intrerupt de aplauze, in care a facut apel la ratiune si a propus o noua deschidere spre valoarile de stanga prin promovorea acelor pesedisti care cred in ele.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni, ca demisia din partid a senatorului Ion Solcanu este regretabila. ... Intrebat despre afirmatia lui Solcanu cu privire la posibilitatea infiintarii unui nou partid de catre nemultumitii din PSD, Iliescu a spus ca "nu se joaca lumea cu asa ceva".
Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat duminica, la Antena 3, ca liderii partidului l-au rugat pe presedintele de onoare, Ion Iliescu, pe ultima parte a campaniei, sa vina public cu un mesaj mai puternic despre criza, precizand ca mesajul acestuia va fi foarte puternic si dupa 30 noiembrie.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri despre afirmatiile facute de Claudiu Saftoiu intr-o emisiune TV, potrivit carora presedintele Traian Basescu stia continutul discutiilor intre liderii PSD Mircea Geoana si Ion Iliescu, ca spera ca Saftoiu "sa nu aiba dreptate".
google-analytics.com