Cautare

2461 de rezultate pentru "iliescu" (7.18 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca intentia presedintelui Traian Basescu este de a prelungi "boala" pana la alegeri, pentru ca acestea sa fie organizate de Guvernul Boc. ... Acesta fost gandul initial al lui Traian Basescu", a afirmat fostul sef de stat, Ion Iliescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca Traian Basescu si Sorin Oprescu au un stil "bascalios", el explicand astfel afirmatia primarului Capitalei despre faptul ca 88% din simpatizantii lui l-ar vota pe Basescu.
'Insistenta lui Ion Iliescu in a promova teza "clarificarii ideologice a PSD", teza folosita, de regula, de domnia sa inaintea marilor schimbari interne, ne face sa credem ca iesirea la rampa a fostului presedinte al social-democratilor nu este deloc intamplatoare.
Partidul Social Democrat nu poate fi dezlipit de Ion Iliescu. ... "Nu cred ca plecarea lui Ion Iliescu este benefica pentru partid in acest moment. Nu poti sa dezlipesti PSD-ul de Ion Iliescu, n-ai cum.
Octavian Andronic publica pe AmosNews articolul 'Brandul "Iliescu"', pe care il puteti citi in continuare. ... Dar daca este sa vorbim despre adevaratul castigator al acestor alegeri, el este Ion Iliescu. ... Tot Iliescu a fost liantul intelegerii prin care Mitrea si Mazare au renuntat in favoarea lui Ponta.
Ion Iliescu a criticat dur ideea unui parlament unicameral, promovata de presedintele Basescu.Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca ideea lui Traian Basescu de a desfiinta una dintre camerele legislativului este un atac la democratie, dar si la adresa institutiilor statului.
In Romania Libera a aparut textul intitulat 'Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu:
Gandul publica un interviu cu fostul presedinte Ion Iliescu pe tema dosarelor secrete ale SUA. ... Cum comentati, domnule presedinte Iliescu, caracterizarile facute de corpul diplomatic al SUA unora dintre cei mai cunoscuti sefi de stat si de guvern ai lumii? • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu:
Iliescu: ... Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la intalnirea cu membrii PSD Bucuresti, ca in partid exista "franari" care "pun talpi" celor capabili si credibili, pentru a-si mentine interesele si "gasca de subordonati".
Jurnalul National publica declaratia lui Ion Iliescu, sub titlul: ... 'Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, astazi, comentand informatiile privind amanarea aderarii Romaniei la Schengen, ca actualul sef al statului, Traian Basescu, si ministrul de Externe, Teodor Baconshi, fac "gafe peste gafe", care costa Romania in relatiile cu statele UE.
Ion Iliescu nu crede ca paritatea pe liste ar fi normala in alianta PSD - PNL Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca ideea de paritate pe listele electorale ale viitoarei aliante dintre social-democrati si Alianta de Centru Dreapta PNL-PC ar fi o gandire mecanica, care nu ar corespunde realitatii din teritoriu.
Ion Iliescu nu considera obligatorie participarea Romaniei la conflictul din Libia. Participarea Romaniei la actiunile militare din Libia nu este obligatorie, pentru ca tara noastra nu are forta necesara pentru astfel de interventii, considera fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca, din punctul sau de vedere, o suspendare a presedintelui Traian Basescu de catre actualul Parlament reprezinta un deziderat greu de atins, insa nu exclude posibilitatea aparitiei "unor surprize" din partea unor parlamentari din arcul puterii, fapt care poate conduce la alegeri anticipate.
Cum vad Nastase si Iliescu revizuirea Constitutiei. ... Asa rezolvi tu problema unei institutii?", a spus Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD in cadrul dezbaterii "1991:
Ion Iliescu:
Iliescu: Declaratiile precum cele ale lui Urban, suparatoare si periculoase Ion Iliescu a spus astazi ca declaratiile precum cele ale senatorului Iulian Urban sunt "suparatoare", dar si periculoase prin efectul pe care il pot avea in viata politica, relateaza NewsIn.
Nu fac intotdeauna ce zice Ion Iliescu Victor Ponta a comentat la Realitatea TV declaratia lui Ion Iliescu care a spus ca pentru presedintele PSD ar fi prea devreme sa candideze la Presedintie. ... Foarte corect a raspuns Ion Iliescu.
Ion Iliescu: ... Ar fi un pas gresit" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru gandul, ca Victor Ponta ar gresi daca ar accepta functia de premier, in cazul in care motiunea de cenzura a USL este adoptata in Parlament.
DeCeNews - Iliescu-1994, Basescu-2013. ... Presedintele Ion Iliescu face o vizita fulger la Paris, inainte de Consiliu, intalnindu-se cu presedintele Frantei, Francois Mitterand. ... Ion Iliescu ii explica situatia si face un apel la prietenul sau, pentru a nu lasa Romania in afara procesului de integrare.
Iliescu califica ideea aparitiei unui nou PSD ca fiind neserioasa Fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a calificat joi aparitia unui nou PSD ca fiind neserioasa, dar asta nu inseamna, spune el, ca nu trebuie analizat ce trebuie sa faca partidul pentru a-si consolida pozitiile dupa alegerile din noiembrie 2014:
google-analytics.com