Cautare

2461 de rezultate pentru "iliescu" (8.39 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, sustine ca nu a avut nici o relatie personala cu omul de afaceri sirian Omar Hayssam si nu el decidea, ca fost sef de stat, cine insotea delegatiile oficiale in vizitele sale in diferite tari.
O dovedeste si dezvaluirea lui Ion Iliescu, fostul presedinte declarand ca a fost sunat de seful statului sa-i ceara sa il lase pe Marian Sarbu sa intre in viitorul Executiv, ca ministru al Muncii. Raspunsul lui Iliescu:
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, publica pe blog un text intitulat "Precizari", in legatura cu candidatura lui Adrian Nastase la sefia PSD.
Intalnirea de la Brasov criticata de Ion Iliescu Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat sambata, pentru Mediafax, ca reuniunea social-democratilor de la Poiana Brasov este "nepotrivita".
Ziarul AZI publica articolul "Iliescu recapituleaza guvernarile. ... Fostul lider al PSD, Ion Iliescu, sustine ca Traian Basescu il ataca pe el pentru ca lumea sa uite de adevaratele probleme legate de criza economica si salarii.
Regimul Basescu reprezinta triumful fenomenului Pitesti, dar acelasi triumf l-ar reprezenta tovarasia cu Ion Iliescu. ... Iliescu era presedintele tarii cand am fost la o secunda de moarte din cauza razboiului civil instigat de el, in 13-15 iunie 1990.
Cum a trait Ion Iliescu 11 septembrie 2001 la televizor: ... Pentru Bush surpriza era totala" Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, se afla, in momentul declansarii atacului terorist de la 11 septembrie, la Cotroceni. ... Tocmai aceasta surpriza a si constituit elementul cheie al atacurilor teroriste", mai spune Ion Iliescu.
Iliescu vrea sa rescrie istoria recenta prin declaratii deplasate si mincinoase Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) considera ca declaratiile recente ale presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, in legatura cu campania pentru alegerile locale din 2008, ""au fost cauzate de o voita uitare si negare a realitatii pe care domnia sa o cunoaste foarte bine"".
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Ion Iliescu: Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Ion Iliescu, la lansarea candidatilor USL sector 3:
Care este cu adevarat influenta lui Ion Iliescu in PSD acum? ... Ce are Iliescu in partid este un respect al celor mai importanti oameni din partid ca fiind singurul presedinte al stangii.
• La scurt timp dupa anuntarea candidaturii dvs., in presa au aparut titluri de genul "Iliescu isi sustine protejatul pentru Parlament". Sunteti protejatul lui Ion Iliescu?
Iliescu, internat la Spitalul Elias din Capitala Fostul presedinte Ion Iliescu este internat la Spitalul "Elias" din Capitala, informeaza Romania TV.
Ion Iliescu a fost externat de la Spitalul Elias Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat, azi, de la Spitalul Elias, unde a fost internat o zi pentru investigatiile medicale periodice, a declarat directorul medical al unitătii sanitare, Dana Safta, citata de mediafax.ro.
Iliescu, intre Mitterrand si procurorii lui Lazar (Autor: Octavian ANDRONIC) Cu exact 25 de ani in urma, Ion Iliescu facea o vizita oficiala de 3 zile in Franta, la invitatia presedintelui Francois Mitterrand.
Discursul sustinut de Ion Iliescu imediat dupa ce s-a vazut pesedist cu acte-n regula poate fi considerat o adaptare modernista a celebrei scene a balconului. ... Acelasi mesaj l-a transmis Iliescu, nu din balcon, ci prin intermediul mass-media, colegilor de partid cuprinsi astazi de furia reformelor in PSD.
Intoarcerea lui Iliescu la partid a turnat gaz peste foc. ... Totusi, daca Iliescu nu ar fi revendicat pozitia nr.1, lucrurile ar fi mers mai neted. ... PSD nu poate renunta la Iliescu, pentru ca zestrea de voturi, 15-20%, o aduce el singur.
De la inceput, anul 2005 a insemnat pentru liderii lui, de fapt, chestiunea Iliescu. ... Pesedistii au zis „nu il mai vrem pe Iliescu“, „e momentul schimbarii“. ... A pierdut Iliescu, care a fost trimis la pensie… Ce a rezultat din congres se vede acum.
De la inceput, anul 2005 a insemnat pentru liderii lui, de fapt, chestiunea Iliescu. ... Pesedistii au zis „nu il mai vrem pe Iliescu“, „e momentul schimbarii“. ... A pierdut Iliescu, care a fost trimis la pensie… Ce a rezultat din congres se vede acum.
google-analytics.com