Cautare

5096 de rezultate pentru "cine" (2.76 secunde)
Daca asa stau lucrurile, ma intreb la cine faceau referire niste traficanti de carne vie zilele trecute, cind spuneau ca nimic nu e de nerezolvat daca stii la cine sa apelezi.
Cine stabileste pana unde tine distractia si unde incepe pericolul? Cine are grija ca la o petrecere cu mii de liceeni distractia sa nu devina drama? Pana la urma cine stabileste limitele?
Cine-si mai aminteste de razboiul declansat de, pe atunci, primarul Traian Basescu maidanezilor?
Cine pe cine prosteste? Cine, ce si cui foloseste? ... E asa un haos informational in tara asta incat evident ca nici nu stii in cine poti sa ai incredere.
De la 1 ianuarie 2023, vom avea o alta OUG pe energie. Iata cine castiga si cine pierde in urma reglementarii preturilor la energia electrica.
Faimoasa varianta mioritica a votului uninominal, dezbatuta pe fata si pe dos de atatea ori, ca ni s-a facut lehamite, a reusit sa induca o asemenea buimaceala potentialilor alegatori, ca nimeni nu mai stie ce, unde, cum si pe cine voteaza.
- Vi s-a dat de inteles cine e piesa principala? ... - Cine v-a spus asta de la PNA ? ... - Cine a sugerat asta ?
Umanistii mentionati pe "lista rusinii" de catre Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) se considera calomniati, dar nu stiu pe cine sa dea in judecata. Cei sapte membri PUR aflati pe lista neagra a CPC vor sa stie cine i-a pus acolo, ca sa poata actiona in justitie.
daca un om politic responsabil, adus de cetateni in functia de sef al statului, nu incearca sa schimbe Romania "baronilor" si a grupurilor de interese nelegitime, atunci cine o mai poate face? ... cine este interesat sa avem un guvern nereprezentativ, la cheremul unor partide care nu-si asuma transparent puterea?
Trebuie stabilit clar, sa stim toti cine si cum raspunde. Cine pe cine reprezinta“, a declarat vicepresedintele CNS, Balasz Izsak.
Dar noi nu am rezolvat o serie de lucruri importante legate de trecutul nostru, nu stim cine a tras in oameni in 1989, nu avem vinovati pentru mineriade si pentru alte forme de violenta sociala, procesul comunismului a ramas, din pacate, doar un act simbolic.
Cine a spus asta? ... Este imposibil sa stiu cine a putut sa-mi faca asa ceva. ... Spuneam ca cine nu stie sa zambeasca nu are ce cauta in primarie.
Dar cine se gandea la Romania?
exista ca de obicei si cate un cetatean turmentat care va incepe sa intrebe el cu cine voteaza.
cine ridica sabia, de sabie va pieri (Autor: ... Nu de alta, dar si in politica, la fel ca in alte domenii, se aplica zicala "Cine ridica sabia, de sabie va pieri..."
Eu cand vad ziaristul ca iese la televizor si spune 'pe mine ma asculta'....Cine credeti ca e interesat?", le-a spus Basescu ziaristilor. O ziarista l-a intrebat insistent pe Basescu la cine face referire, urmand un alt schimb dur de replici.
Nu este necesar sa traduc cine e blonda suprema, dar trebuie sa precizam ca spritu e un termen metaforic - sau degradat.
Desi nu am ascuns niciodata cine se ascunde sub pseudonim, nu am gasit potrivit sa transfer relativa notorietate a "personajului Mordechai" catre cel care sunt cu adevarat, nici nu am folosit pseudonimul pentru a ma ascunde.
Spre deosebire de mine care, desi sint prezent zi de zi pe Facebook, nu urmaresc acest domeniu, nici macar pentru a vedea cine ma injura.
Frumusetea luptei pe care o duci cu un text care are la baza o nuvela fantastica e ca indiferent de cine castiga , rezultatul este uluitor:
google-analytics.com