Cautare

5098 de rezultate pentru "cine" (3.28 secunde)
Aflati din GdS cine cu cine se lupta pentru combaterea evaziunii fiscale. ... Dar cine sunt oamenii care practica evaziunea fiscala si cine sunt cei care trebuie sa o descopere?
Max Badin, lider al Actiunii Populare si candidat pentru Camera Deputatilor pe primul loc, spune ca nu are habar cu cine voteaza familia lui. Pai cum, domnule Badin, daca nici familia nu va voteaza, atunci cine?
In fine, BPJ a retinut trei candidaturi, a mea, a domnului Constantin Florian si a lui Stelian Dutu si le-a inaintat Biroului Permanent National, iar acesta a decis cine este candidatul partidului la presedintia CJC. ... trebuie sa vedem cine a aprobat aceste constructii.
Cu cine va bateti in aceasta campanie electorala? ... Dumneavoastra, domnule Manea, cu cine va bateti in aceasta campanie electorala? ... o doamna in etate a fost intrebata de un reporter cu cine voteaza. ... cine hotara acel candidat?
Legat de turul doi, ce credeti, va fi un tur doi, cine cu cine? ... De cine ati spus? ... 100% este meritul PSD-ului, iar Portul Turistic era semnat pana in 2004, si erau alocate si sumele si licitatia facuta cine sa construiasca acest Port Turistic.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi seara ca va spune la congres pe cine sustine pentru sefia partidului, precizand ca Adrian Nastase este cel mai puternic dintre candidati. "Voi spune la Congres pe cine sustin.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS.
• Pe cine si-a ales Blaga ca secunzi? ... • Dvs pe cine ati vedea in celelalte doua functii de prim-vicepresedinte? ... • Pe cine vedeti candidand la Primaria Capitalei? ... • Cine este responsabil?
Cine imparte parte isi face? ... Cine v-a dat pontul cu vila de stramutat de lux? ... Cine are sefia Consiliului Judetean are si primarii "la mana", cum se spune?
De ce s-a retras Theodor Stolojan (cine si ce l-a determinat) din cursa presedintiala ramane un mister a carui explicatie de genul "Basescu avea mai multe sanse" nu prea sta in picioare.
"Dar unde erai si la cine tipai?" "Pai, eram in cafenea si m-a sunat Mironica si m-a intrebat in ce limba veti pronunta dvs Bruxelles?" "Si i-am raspuns ca in limba lu’ ma-ta, zdreanto, hahalero, bulangiule care esti tu".
salariile mici vor creste accelerat, s-ar putea sa vedem un nou producator auto care sa vrea sa faca masini in Romania, cine va oferi angajati va lua noi investitii, polarizarea economiei se va accentua, vor fi cautati pensionari pentru a fi angajati (Autor:
Ziua de Sfantul Constantin si Elena este ziua in care pastorii hotarasc cine le va fi baci, unde vor amplasa stanele si cine le va pazi pe timpul pasunatului.
V-am dat raspunsul acesta pentru ca e nevoie sa stim cine suntem si unde ar trebui sa ajungem in unele dezbateri. ... Apoi, cine cumpara un animal de companie este proprietarul lui, dar sper ca stiti ca acest lucru vine la pachet cu niste indatoriri.
El nu va spune cine si cum le-au autentificat, cand a fost gasit cufarul si de catre cine, nici care sunt trasaturile specifice ale umanoidului fotografiat.
Dar… ei vin si zic ca sunt de la deratizare”, sau de la electrica”, de la gaz” sau de pe cine stie unde si iti ofera diverse servicii.
De aceea, eu zic ca acesta a fost un avertisment dat de - nu stiu cine -, de armata, sa zicem. ... A acuzat indirect, spunand ca cine il adaposteste pe cutare nu e prietenul nostru, ci o tara care e in razboi cu noi.
Liberalul Bogdan Olteanu a declarat ieri ca a lansat discutia despre monitorizarea absentelor din Camera Deputatilor pentru asigurarea transparentei referitoare la cine e prezent si cine este absent si a propus ca prezenta si absentele sa fie publicate pe Internet.
Diversiunea era, pai cum sa auzi doi generali de Armata si unul de Securitate intrebandu-l pe ala cine sunt astia, oamenii tai? Ei trebuiau sa stie cine sunt aia care trag. ... Ei stiu cine au fost, tot dintre ei, cine aveau arme, a completat Mircea Dinescu.
google-analytics.com