Cine stabileste pana unde tine distractia si unde incepe pericolul? Cine are grija ca la o petrecere cu mii de liceeni distractia sa nu devina drama? Pana la urma cine stabileste limitele? Cine trebuia sa le spuna celor care au organizat Superbalul Bobocilor, unde o tanara a luat foc, ca nu se pot juca cu viata unora care de-abia au iesit din copilarie?

Fiind vacanta, dascalii spun ca nu e vina lor. Ca organizatorii au trimis afise pe care elevii le-au postat prin scoli. E de mirare ca nimeni nu le-a observat si nu i-a intrebat pe elevi ce e cu ele. Clubul lasa sa se inteleaga, la fel, ca nu e vinovat, iar politistii spun ca le trebuie o reclamatie ca sa poata gasi un vinovat. Pompierii vor aplica o amenda substantiala si poate ca si cei de la Protectia Consumatorilor vor lua masuri. Banii raman, pana la urma, singura modalitate in care vor plati, daca vor plati, cei care fie au pus la dispozitie clubul, fie au organizat petrecerea.

Protagonista nefericitei intamplari, liceeana care poate visa sa fie regina balului, a trecut de primul soc si, chiar daca a promis ca nu se va mai juca de acum inainte cu focul, nu se stie daca, la vreun alt concurs din acesta, nu va da curs unei probe care, la fel, i-ar putea pune viata in pericol. Si daca nu ea, poate alte tinere de varsta ei vor face acest lucru.

Inconstienta fara margini. Socant. De nedescris. Cum s-a putut intampla asta? Sunt tot atatea cuvinte si intrebari care se tot vehiculeaza prin media, spuse de diverse persoane, asta dupa ce s-a aflat ca intr-un club din Tiglina 1, unde se adunasera mii de adolescenti nesupravegheati la ceea ce trebuia sa fie un super-party, o tanara a luat pur si simplu foc. Culmea este ca, din tot acest cortegiu al celor care se mira sau al celor care condamna cele intamplate, lipsesc chiar parintii tinerei si mai ales firma de moddeling care a avut inspirata idee de a transforma petrecerea intr-una incendiara, la propriu.