Cautare

1373 de rezultate pentru "monitorul de botosani arestari in botosani" (2.89 secunde)
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu. ... referendumul constitutional se poate tine in paralel cu turul II al prezidenialelor. Procedurile CCR dureaza in functie de interesele lui Traian Basescu.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICIa sustinut o declaratie politica intitulata "Masurile fiscale si economice pentru zonele subdezvoltate trebuie sa reprezinte o prioritate pentru Guvern" , pe care o puteti citi in continuare. Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii.
"Ar putea urma arestari sonore din randul opozitiei!" Atacul pe care presedintele Traian Basescu il declanseaza impotriva PDL si al coruptilor din partidul sau de suflet poate anunta arestari sonore din randul opozitiei, arestari pe care seful statului vrea sa le legitimeze sacrificand doi sau trei oameni de-ai lui, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
Peste o saptamina, Monitorul va implini 10 ani de cind apare la Botosani. Atunci se va termina si promotia in urma caruia un cititor botosanean va fi mai bogat cu o suta de milioane de lei vechi, iar alti zece botosaneni vor schimba televizoarele cu altele noi.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata "Imparatie fara imparat!" pe care o puteti citi in continuare.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
nu exista zi in care sa nu faca declaratii pe tema coruptiei. ... Grea sarcina si-a asumat, promitand inca din campanie ca va fi inamicul numarul unu al acestui flagel care s-a instalat cu acte in regula in tara noastra, in mentalitati si in toate actiunile romanilor.
Potrivit MAI, organizarea simultana ar reduce cheltuielile la jumatate, respectiv de la 43 de milioane de euro la aproximativ 22 milioane de euro.
Monitorul Oficial se poate citi acum gratuit pe internet. Decizia vine dupa ce Finantele doljene au sesizat la Curtea Constitutionala faptul ca mediului de afaceri îi este împiedicat liberul acces la justitie pentru ca nu poate cunoaste  legislatia în timp real.
Pentru ca am scris de controlul fiscului la Vinalcool, firma dinsului, senatorul Mihai Tabuleac a si afirmat public ca respectivul material de presa a fost "comandat ".
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania. BOTOSANI:
FC Botosani - Dunarea Calarasi 1-2 // VIDEO Surpriza de proportii! Botosani pierde acasa cu Dunarea Calarasi si are mari emotii privind retrogradarea FC Botosani a pierdut, surprinzator, cu Dunarea Calarasi pe teren propriu, scor 1-2 (Bus 7 / Iancu 33, Ammari 57).
Dintotdeauna in orice tara, colectivitate, grup de oameni, au fost unii mai egali decit altii. ... Botosaniul este, evident, defavorizat la toate categoriile de la lucrurile simple si pina la cele mai complicate.
Guvernul recunoaste ca nu a publicat integral in „Monitorul Oficial“ actele normative emise si promite ca va prezenta toate anexele hotararilor emise. Executivul constata ca practica nepublicarii integrale a actelor normative s-a evidentiat si in guvernarea trecuta.
Legea de modificare a OUG 138/2004, prin care au fost aduse modificari Codului Fiscal, intra in vigoare in data de 4 iunie, la trei zile dupa publicarea in Monitorul Oficial, potrivit prevederilor Constitutiei, desi mai multe articole stabilesc ca o serie de prevederi se aplica de la 1 iunie Legea 163/2005, prin care se aproba OUG 138, a fost publicata in Monitorul Oficial 466 din 1 iunie 2005, in aceeasi zi in care a fost transmisa de la Camera Deputatilor si semnat decretul prezidential, Traian Basescu aflindu-se in Japonia, la Expozitia Mondiala.
Partidul lui Gigi Becali a avut parte de o reusita istorica la Botosani, unde si-a largit randurile cu aproximativ 100 de membri. Astfel, majoritatea membrilor organizatiei de la Botosani a Partidului Popular, in frunte cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Dorin Ciustea, au trecut la Partidul Noua Generatie.
Un deputat PNL se razvrateste impotriva dezinteresului manifestat de membrii Executivului la adresa problemelor din teritoriu, in timp ce un alt deputat social-democrat sustine necesitatea organizarii unui Congres extraordinar pentru schimbarea actualei echipe de conducere.
google-analytics.com