Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (3.23 secunde)
Presedintele CJC, Nicusor Constantinescu, voia sa faca un act de caritate, foarte frumos, numai ca tot domnia sa vorbea despre descentralizare.
Asadar, se pare ca dupa promovarea lui Klaus Johannis in funczia de premier, prezidentiabilul Antonescu a urcat in sondaje, cu sau fara voia sa, cu nu mai putin de 6 procente!
Si desigur, cine voia o discutie fabricata, in care sa ne facem ca suntem competitori, greseste. Dar a fost o discutie pe solutii pentru agricultura, pe solutii pentru educatie, pe care observ ca n-o preia nimeni.
Cu sau fara voia detractorilor de profesie, atat din afara partidului, cat si din interiorul lui, se poate spune ca mesajul de joi al lui Ion Iliescu este unul dintre cele mai reformatoare pe care PSD il putea propune opiniei publice, in situatia data.
Suna insipid, dar era o chestiune vitala pentru PSD si PNL, pentru ca Basescu voia sa se adopte un pachet de legi scris la Cotroceni, prin care serviciile secrete primeau o putere aproape absoluta.
Dupa 23 August, tata a luptat cateva zile, prin voia destinului, alaturi de partizanii iugoslavi, evadand si din prizonieratul hitlerist, iar tata-socru a mers cu frontul pana in Tatra, venind plin de decoratii din razboi.
pensionarii sunt pierduti, ca electorat, iar banii pe care statul ii voia de la acestia se vor incasa de la toti romanii.
Opozitia, in schimb, exact de asta nu voia sa auda, fiind complet nepregatita pentru anticipate, asa ca cerea de zor, prin PSD si PRM, decretarea starii de urgenta.
Or, alegeri interne rapide urmarea trioul Blaga - Videanu - Berceanu, care voia sa profite de functiile guvernamentale pentru a-si intari puterea in teritoriu, punandu-si oamenii in filiale.
Ajutor pentru Crin Antonescu Presedintele Traian Basescu a mai declarat pe B1 TV ca l-a ajutat pe liderul PNL Crin Antonescu in 2004, punandu-l pe listele parlamentare la Bucuresti, deoarece nici o organizatie a PNL nu voia sa-l accepte sa candideze.
ce s-ar fi ales de Timisoara daca SRI nu il aresta, la timp, pe "teroristul in slapi", care voia sa rada judetul de pe harta cu o butelie de aragaz?
Violarea derbedeiasca a principiilor sacre ale democratiei, terfelirea legii lasate in voia unor suti de cartier ajunsi la carma Romaniei, nesocotirea, pe bucatele si in integralitatea lor, a regulilor de buna crestere ale organismului la care am aderat si pe care am jurat sa le respectam.
Te-au retrogradat urat, cu voia, Dupa cum i-a manat paranoia, Din saraca, te-au facut mizera, In timp ce afacerile lor prospera.
"Imi aduc aminte, in 1991, tara a avut un prim-ministru al Guvernului Romaniei care a vrut sa aseze Romania altfel. Acel prim-ministru a avut ghinionul sa aiba un presedinte care voia Romania asa cum e ea acum.
Imi aduc aminte, in 1991, tara a avut un prim ministru al Guvernului Romaniei care a vrut sa aseze Romania altfel. Acel prim ministru a avut ghinionul sa aiba un presedinte care voia Romania asa cum e ea acum.
Daca voia intr-adevar sa dea jos regimul Basescu, Victor Ponta ar fi acceptat din start propunerile logice si de bun simt ale lui Crin Antonescu, aplicabile pragmatic.
Daca voia intr-adevar sa dea jos regimul Basescu, Victor Ponta ar fi acceptat din start propunerile logice si de bun simt ale lui Crin Antonescu, aplicabile pragmatic.
Berceanu dixit. Nu e mult timp de cand PDL ii voia capul, invocand varii defectiuni in conducerea sedintelor Senatului.
Seful "asa vrea" si voia lui trebuia sa fie lege pentru cei de "jos". Atitudinea lui Crin Antonescu intra in contradictie cu atitudinea celui care pe vremea lui Tariceanu facea un anumit tip de dizidenta retorica, apreciata public.
Sa asculte de voia oamenilor", a mai spus presedintele egiptean. In timpul discursului lui Hosni Mubarak, protestatarii din piata Tahrir au inceput sa scandeze si sa fluture in aer pantofi, in semn de lipsa de respect.
google-analytics.com