Cautare

139 de rezultate pentru "fumat" (3.72 secunde)
Dupa cum puteti vedea in imagine, fumatorii pot cere sa fie coborate din tavan niste mini-locuri pentru fumat, in care-si pot dezlantui in voie viciul, fara a deranja pe ceilalti clienti ai restaurantului.
Abordarea terapeutica a HTA implica atat un regim de viata sanatos (dieta hiposodata, combaterea obezitatii, activitate fizica zilnica, evitarea stresului, renuntarea la fumat si alcool, reducerea valorilor colesterolului), precum si terapia cu diverse tipuri de medicamente, care sunt prescrise de catre medic, personalizat, in functie de nivelul cresterii valorilor normale ale TA, dar si de existenta unor boli asociate, cum ar fi diabetul.
Secretarul general al Guvernului s-a aratat deranjat si de faptul ca presedintele Basescu a fumat in timpul sedintei Executivului. "In institutiile publice nu se fumeaza, dar presedintele, fara sa ceara permisiunea, si-a aprins o tigara si salut!
Din lipsa de fonduri, Gelu Iordache (foto), primarul orasului Baneasa, a decis de doua luni sa nu mai plateasca salariile angajatilor din subordine, pentru a putea plati, in schimb, facturile la energia electrica, decontarea transportului la profesori si acordarea ajutorului social celor nevoiasi.
Si-a fumat-o de-a lungul anilor! In cel mai bun caz, apararea sa si protestul sau pot provoca un zambet, asta dupa ce au starnit in presa europeana acuze, critici, ironii si obiectii.
Agerpres informeaza: PSD Constanta, impotriva initiativei legislative a deputatei Manuela Mitrea de interzicere a fumatului.
respectarea reglementarilor privind fumatul si focul deschis in spatiile amenajate ca sectii de votare, cat si in apropierea acestora, amenajarea locurilor de fumat in afara constructiei;
Smecheria cu intorsul la popor a mai fumat-o si nu i-a placut asa tare. Acum vajaie pipota in el cand vede cat il iubesc pe el alde Pisti si Ildiko.
Am privit mereu cu simpatie PNL, din varii motive. Cum de fumat n-am reusit sa ma las, poate a venit vremea ca macar asta sa-mi treaca.
De asemenea, modificarea legislativa priveste si spatiile inchise de la locul de munca, cu exceptia spatiilor strict delimitate si special amenajate pentru fumat din incinta acestora.
Solutia acceptarii unor spatii pentru fumat in interiorul cladirilor nu a functionat in Romania, in ultimii 7 ani, asa cum nu a functionat in nicio alta tara, expunerea angajatilor si a clientilor ramanand in continuare foarte mare.
Magdalena Ciobanu, coordonator al Centrului pentru renuntarea la fumat. Aceasta, pe baza unui studiu realizat de BM, a precizat ca "in tarile in care preturile la tigari au crescut cu 10 la suta, numarul fumatorilor a scazut cu 2-4 la suta".
Taxa pe viciu va intra in vigoare in cel mult o luna, anunta ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, preluat de postul de stiri Antena 3.
"Ma sperie gandul unei scumpiri asa mari, nu zic nu, dar nu intr-atat cat sa ma las de fumat sau sa-mi fac provizii.
In mod traditional, companiile de asigurari ofera angajatilor programe de renuntare la fumat si pierdere in greutate, concedii prenatale, asistenta medicala la domiciliu, cursuri de prim ajutor etc.
tutun de fumat - 1 kg; B. Bauturi alcoolice: bauturi spirtoase - 10 litri; produse intermediare - 20 de litri;
Preturile mari ii conving pe fumatori sa renunte la tigari Craiovenii sunt hotarati sa incerce sa se lase de fumat ca urmare a acestei decizii.
Pentru anul 2008, Codul Fiscal stabileste majorarea accizelor de la 41,5 euro/1.000 de bucati la 50 euro/1.000 de bucati, în cazul tigarilor si tigarilor de foi, nivelul urmând sa urce cu circa 20%, la 66 euro/kilogram pentru tutunul destinat rularii în tigarete si a altor tutunuri de fumat.
De asemnea, potrivit legii adoptate de senatori, compensarea pentru reducerea TVA la alimentele de baza se va face si prin cresterea accizelor la tigarete, tutun de fumat destinat rularii in tigarete, confectii din blanuri naturale, articole din cristal, bijuterii din aur, produse de parfumerie, arme si arme de vanatoare, altele decat de uz militar.
De asemenea, potrivit legii adoptate de senatori, compensarea pentru reducerea TVA la alimentele de baza se va face si prin cresterea accizelor la tigarete, tutun de fumat destinat rularii în tigarete, confectii din blanuri naturale, articole din cristal, bijuterii din aur, produse de parfumerie, arme si arme de vânatoare, altele decât de uz militar.
google-analytics.com