Cautare

139 de rezultate pentru "fumat" (4.04 secunde)
renuntarea la fumat, reducerea consumului de alcool, reducerea expunerii la soare, cresterea activitatii fizice si scaderea in greutate. In statele in curs de dezvoltare, majoritatea cancerelor (de ficat, de col uterin) sunt determinate de infectiile cronice, astfel ca rolul vaccinarii anti-HPV, anti-hepatita B devine esential.
alimentatie necorespunzatoare, fumat, alcool, medicamente, sedentarism, stres si anxietate. Sistemul digestiv este vulnerabil la acesti factori nocivi si astfel apar tulburarile de digestie.
Renunta la fumat Nicotina si alte substante continute de tigara au un impact negativ asupra cantitatii si calitatii spermei. Acelasi lucru se poate spune si despre alcool si droguri.
Adriana Melnic, director al Societatii Romane de Cancer, pune aceasta tendinta de crestere a numarului persoanelor afectate de MM pe seama expunerii prelungite si fara protectie adecvata la ultravioletele solare, dar si pe seama bronzului la solar, acesta din urma fiind inclus de OMS in categoria celor mai periculosi factori cancerigeni, dupa fumat si azbest.
stresul, varsta, bolile cardio-vasculare, expunerea la substante toxice si radiatii, nivel ridicat de colesterol, alcoolism, fumat. In cazul in care o persoana apropiata devine confuza, agitata sau incepe sa uite, sfatuieste-o sau insoteste-o la o consultatie la medic.
In al doilea rand am reusit sa ma las de fumat (cu ajutorul life coacher - ul nostru) si datorita programului de antrenament de la sala.
hipertensiune arteriala, dislipidemie, diabet zaharat, obezitate, fumat, sedentarism". Nici viitorul nu suna bine. In urmatoarele doua decenii, bolile cardiovasculare se vor mentine in topul bolilor care fac cele mai multe victime, iar Romania printre tarile cu risc major.
Chiar daca ai fumat pana acum, te poti lasa si acest lucru se va vedea, in timp, printr-o imbunatatire a starii tale de sanatate.
De exemplu bolnavul cu infarct va renunta la fumat, si astfel poate scapa de cancer pulmonar sau insuficienta respiratorie pe care le-ar fi determinat continuarea fumatului.
Magdalena Ciobanu, de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" si coordonatorul programului national "Stop Fumat", a demonstrat ca, desi a aparut ca metoda de abandonare a tabagismului, totusi tigara electronica nu ne ajuta sa scapam de acest viciu.
HTA, dislipidemie, obezitate, fumat, sedentarism etc Preventia HTA incepe cu fiecare dintre noi. Adica, prin adoptarea unui stil de viata echilibrat si controlul periodic al tensiunii arteriale.
Orice crestere a nivelului de cotinina in sange, echivalent cu trei tigari pe zi, mareste cu peste 30% riscul de infectare cu HPV 16. Aceste rezultate ar putea fi un argument suplimentar, dar categoric de a renunta o data pentru totdeauna la fumat.
Probabil este cauzata de alergii, probleme respiratorii din cauza stresului si fumat. Zona gurii si barbia este afectata de problemele de stomac.
Miscarea zilnica, evitarea obiceiurilor nocive (fumat, exces de alcool) si odihna corespunzatoare sunt alte elemente ce contribuie la mentinerea in parametri optimi a sistemului osos.
Aici, doamna Udrea juca rolul medicului care, tragand cu sete din tigara, te sfatuieste sa te lasi urgent de fumat.
Mai putin de jumatate dintre persoanele chestionate considera ca tutunul este inofensiv si sub 60%, nu stiau ca riscul de cancer pulmonar nu dispare odata cu renuntarea la fumat, ca riscul de boli cardiovasculare, de exemplu, apare cu prima tigara fumata.
Un fumator pierde din capactitatea de respirare 30%, asa ca cel mai bine este sa renuntati la fumat! La conferinta de presa, jurnalistii prezenti au putut sa faca spirometrii pentru a-si testa capacitatea plamanilor.
In prezent, sunt derulate studii la nivel international care analizeaza legatura directa dintre stilul de viata actual, caracterizat prin fumat, dieta dezechilibrata si sedentarism, si aparitia acestui tip de tumoare.
Lasa-te de fumat! Fumatul poate duce la impotenta, dar influenteaza negativ si dimensiunea pensiului. Un studiu realizat de cercetatorii americani a demonstrat ca fumatorii au penisul mai mic comparativ cu nefumatorii.
Inainte de initierea unui tratament cu doze mari de ibuprofen, medicul va va evalua cu atentie pentru a verifica prezenta unor factori de risc precum hipertensiune arteriala, nivele ridicate de colesterol in sange, diabet zaharat sau fumat.
google-analytics.com