MoscheMordechai.ro: Neamul prost...

Neamul prost tot neam prost! Basescu isi petrece week end-ul in Covasna. O fi suspendat, dar week end-ul e week end, procurorii ancheteaza, peisajul misto,ungurii baieti buni. Cum nu putea merge acolo unde se simte el bine, intre unguri,doar ca sa-si bea cinzeaca si sa-si rumege dracii, neamul prost simtea nevoia sa si cuvanteze. Si sa constate ca ungurii "Au inteles foarte bine si modul ilegal cum a fost decapitata conducerea statului si ca nu pot fi atrasi in jocuri politicianiste. Iar maghiarii se pare ca au intteles nevoia de stabilitate a tarii in perioada aceasta"
O sa il surprinda, poate, sa afle ca prin judetele alea mai vietuiesc, inca, si romani. Poate vrea sa dea nasul si cu ei.
Adica, uite monser ce responsabili si intelepti sunt ungurii si cat de nenorociti sunt rahatii astia de romani. Model de presedinte, bre! Ce or fi avut cu el jigodiile care l-au suspendat si nenorocitii care au votat pentru suspendare? Ce daca prin Bucuresti nu scoate capul din garaj, ca s-ar umple de bezea pe chelie? Smecheria cu intorsul la popor a mai fumat-o si nu i-a placut asa tare. Acum vajaie pipota in el cand vede cat il iubesc pe el alde Pisti si Ildiko. Nu cu fratili lui Orban si-a facut el treaba la referendum? Nu cu prietenii de la FIDESZ sta bot in bot toata ziua? Uite ce intelegere si armonie ar putea fi intre el si bobor daca jigodiile de romani ar disparea din tara asta si ar ramane doar el si ungurii. Si daca tot ar fi asa de putini, nici n-ar mai fi nevoie de atat teritoriu, ca s-ar putea descurca si cu mai putin.
Cum spuneam, neamul prost tot neam prost.