Cautare

222 de rezultate pentru "brigitta bulgari" (2.43 secunde)
Tocmai de aceea, presedintele Grupului parlamentar de prietenie, senatorul Alexandru Cordos a fost surprins si respinge acuzatiile aduse Romaniei de ministrul suedez pentru afaceri europene, Brigitta Ohlsson si ministrul suedez pentru Integrare, Erik Ullenhag, privind o lipsa de cooperare din partea Romaniei pentru utilizarea fondurilor europene, in scopul ameliorarii situatiei romilor.
Oamenii de afaceri doljeni au participat recent la un schimb de experienta cu partenerii bulgari din orasul Vrata, în cadrul unui proiect finantat de UE, care urmareste cooperarea economica transfrontaliera. ... În luna mai, partenerii bulgari au vizitat si ei Craiova, luând contact cu mediul de afaceri de la noi.
Nu stim daca de vina este sangele diluat cu prea mult balcanism, dar exista o inclinatie aproape patologica a unor intreprinzatori romani si bulgari de a-si lasa partenerii occidentali de afaceri cu buzele umflate, dupa ce s-au capatuit de pe urma lor.
La protestul organizat de catre producatorii bulgari de lapte au participat si omologii lor din Romania. ... Colegii din Romania a fermierilor bulgari au dat dovada de spirit de solidaritate participand la protestul acestora din urma care s-au si incaierat cu fortele de ordine bulgare.
Consiliul de Ministri din Spania a decis vineri sa nu reinnoiasca restrictiile impuse pe piata muncii cetatenilor romani si bulgari de la aderarea tarilor lor la Uniunea Europeana, relateaza Europa Press, citat de Mediafax.
accesul lucratorilor romani si bulgari pe piata muncii.
Impresionata de potentialul economic al judetului Constanta, cu ocazia vizitei facuta, guvernatorul regiunii Silistra din Bulgaria, Svetlana Velikona, a promis ca va reveni in Constanta, de data aceasta insa insotita de oameni de afaceri bulgari.
In aceasta vara, un grup de pictori romani (din Calarasi) si bulgari (din Silistra) participa la o tabara de creatie, organizata in localitatea Aydemir, de langa Silistra (Bulgaria). ... Pictorii romani ai bulgari au o vacanta de vis.
Trei cetateni bulgari, cu antecedente penale, au fost prinsi de politistii Sectiei 11 din Bucuresti dupa ce au furat din mai multe autoturisme. ... Cetatenii bulgari au fost retinuti pentru furt din autoturisme.
Debutul a ceea ce o organizatie militantista numea valul din 2007 a 180.000 de romani si bulgari spre Marea Britanie a fost salutat de unii ca o dovada ca invazia va fi mult mai lenta, desi unele informatii vorbeau despre o viitoare sosire a tinerilor infectati cu HIV, a mafiotilor bulgari si a hotilor minori.
Autoritatile britanice adopta azi o serie de masuri care vor restrictiona accesul imigrantilor romani si bulgari pe piata muncii din Marea Britanie, dupa aderarea tarilor lor la Uniunea Europeana, anunta NewsIn.
Daca in Romania pretul unei paini variaza intre 0,5 lei si 0,7 lei, la bulgari o paine cu un gramaj mai mare costa 0,60 leva, echivalentul a aproximativ 1 leu.
Vecinii nostri bulgari nu sunt insa atat de norocosi, piata imobiliara de aici cunoscand un regres care urmeaza exemplul cel mai socant de pana acum, cel al SUA.
La bulgari este, de fapt, singurul santier, pentru ca in Romania, autoritatile nici macar nu au demarat procedurile de expropriere a terenului pe unde va trece infrastructura rutiera si feroviara.
- bulgari: ... In decursul perioadei interbelice, atat jandarmii cat si colonistii sau romanii autohtoni s-au confruntat in permanenta cu gherila armata a comitagiilor bulgari si cu rezistenta pasiva a populatiei bulgaresti, perioada evocata in filmografia romaneasca de filmul O vara de neuitat de Lucian Pintilie.
I-am ascultat prima data pe artistii bulgari din TRIO THE TENORS (in bulgara: ... I-au incantat timp de o ora pe cei 300 de medici pediatri, romani si bulgari, in Sala Grand Ballroom de la Marriott Bucuresti, care i-au aplaudat indelung.
Acesta are doar 35 de parlamentari europeni din totalul de 766, insa discursul ultranationalist, xenofob si eurosceptic al unora dintre reprezentantii sai a generat atitudini negative fata de cetatenii romani si bulgari la nivelul UE.
Numarul de romani si bulgari stabiliti in Regatul Unit pentru a munci a scazut cu 3000 din decembrie 2013 si pana in martie 2014.
Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, alaturi de directorul Directiei Programe si Dezvoltare Locala, Luminita Trifu, si de directorul Directiei Tehnice, Marian Gheorghe, au purtat discutii cu oficialii bulgari cu privire la cooperarea transfrontaliera ce vizeaza atat promovarea autoritatilor si regiunilor de o parte si de alta a frontierei romano-bulgare, cat si rezolvarea unor probleme prin implementarea de strategii comune.
Din punct de vedere etnic, majoritatea locuitorilor (83,34%) erau bulgari, cu o minoritate de turci (9,71%). ... aproximativ 80.000 de bulgari din sudul Romaniei au plecat in Bulgaria, si un numar aproape 100.000 de romani din Cadrilater au fost evacuati in Romania.
google-analytics.com