Cautare

222 de rezultate pentru "brigitta bulgari" (2.77 secunde)
Autoritatile de la Sofia au inceput imediat sa colonizeze bulgari in regiunea in care majoritatea populatiei era formata din musulmani turco-tatari. ... In primele zile ale lui septembrie, delegatii romani care negociau cu cei bulgari la Craiova soarta Cadrilaterului au incercat sa salveze ce se mai putea.
Dupa ce exodul turistic romanesc in Turcia si Grecia ne iesise pe nas, in ultimul timp am tot fost asasinati la propriu cu expresia "la noi nu e ca la bulgari".
Daca-mi voi putea permite anul viitor, ma duc la bulgari, daca nu, probabil voi sta acasa, insa in nici un caz nu cred ca voi mai veni pe litoralul romanesc, daca nu se schimba ceva in bine".
41% dintre romani ar adopta euro imediat, potrivit unui sondaj al Comisiei Europene, care mai arata ca in aceeasi situatie se afla si 25% dintre bulgari si 16% dintre unguri, anunta The Money Channel.
41% dintre romani ar adopta euro imediat, potrivit unui sondaj al Comisiei Europene, care mai arata ca in aceeasi situatie se afla si 25% dintre bulgari si 16% dintre unguri, anunta The Money Channel.
"Intr-unul dintre documente, Gorbaciov li se adreseaza liderilor bulgari. Unul dintre liderii bulgari, Mladenov (n.r. - Petar Mladenov, care l-a inlocuit pe Todor Jivkov in 1989), spune:
Daca suntem prosti, sa se duca turistii la bulgari". Edilul a mai marturisit ca, vazand cum arata la aceasta data plajele litoralului romanesc, se poate concluziona:
aproape nu mai exista plaja pe care vreun operator sa nu o distruga, trantind in mijlocul nisipului si peste cearsaful turistului care a gresit drumul spre bulgari cate o hardughie de neam prost.
Si daca tot isi duce familia la bulgari, Orban va profita si el de o zi-doua de relaxare. "Raman si eu cu ei sambata, cred ca si duminica", a precizat Orban.
Cotidianul bulgaresc Standart, care apare la Sofia, titreaza ca "Romania va majora de zece ori taxele pentru feribot", iar transportatorii bulgari se pregatesc de proteste.
Echipaje mixte formate din politisti romani, bulgari si sarbi au actionat joi, in premiera, pe teritoriul Romaniei, pentru supravegherea traficului rutier pe tronsoanele DN 56 Calafat-Craiova si DN 56 A Calafat-Maglavit.
Multumit de faptul ca cererea lui a fost aprobata, Tiberiu Plesu, inspector in cadrul ITM, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca, dupa ce va deveni proprietarul terenului, va construi in Mamaia Sat un camping turistic format din bungalow-uri "ca la bulgari".
In aceste conditii, numerosi bulgari apreciaza ca, la 1 ianuarie 2007, tara lor a devenit un membru de rangul doi al UE. Ca dovada, ei citeaza restrictiile care continua sa ii vizeze pe bulgari, dar si pe romani, pe piata muncii in numeroase state membre ale blocului comunitar.
Spre exemplu, in 2006, cetatenii bulgari vor cheltui pentru calatorii dublu fata de noi. Ca o comparatie, in Romania doar 3,9% din totalul cheltuielilor se duce pe turism si calatorii, in timp ce bugetul alocat de bulgari se ridica la 7,5%.
Politistii bulgari au retinut, la sfarsitul saptamanii trecute, doi barbati pentru distribuirea ilegala de filme si muzica, acestia facand parte din una dintre cele mai mari retele de piraterie pe internet din Europa.
Spre deosebire de bulgari, turci si sarbi, romanii au contractat mai putine credite.
Mai mult, in contradictie cu cei care si-au manifestat teama de concurenta muncitorilor romani, autorii studiului cred ca impactul pe care il vor avea imigrantii romani si bulgari asupra economiei britanice va fi unul pozitiv si trebuie vazut ca o oportunitate si nu ca o amenintare.
Singurul stat care a declarat ca isi deschide piata muncii, de la 1 ianuarie 2007, pentru romani si bulgari, este Estonia. ... Dintre membrii mai vechi, Irlanda si Marea Britanie si-au manifestat intentia de a impune restrictii imigrantilor romani si bulgari.
Un document secret al Ministerului britanic de Interne arata ca John Reid intentiona sa-i oblige pe fermierii si procesatorii de alimente sa inlocuiasca muncitorii imigranti provenind din state care nu fac parte din UE cu romani si bulgari.
Note similare si perspective la fel de bune au primit vecinii bulgari. ... Daca pentru noi varful de crestere a PIB-ului este consemnat in 2006, pentru bulgari va fi in 2007.
google-analytics.com