Cautare

6183 de rezultate pentru "accident in dolj radovan 19 11 2009" (4.99 secunde)
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
In Dolj se poate construi in voie, cum vrei si pe unde vrei. In primarii, arhitectii sau tehnicienii care sa avizeze si sa supravegheze constructiile lipsesc, primarii nu vor sa plateasca din banii publici un specialist si nimeni nu se inghesuie sa ocupe posturile scoase la concurs.
Zeci de calculatoare care functioneaza nonstop, teancuri de hartii si dosare intre care vezi functionari publici din Prefectura si Consililul Judetean (CJ) Dolj toropiti de caldura.
Pentru unii o corvoada, pentru altii o placere, munca in administratia publica lasa urme adanci in existenta celor care au stat in fotoliile confortabile din institutiile publice doljene.
Tarifele pe care partidele din Dolj trebuie sa le plateasca Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, drept contravaloare a chiriei pentru sedii, sunt modice, regia fiind obligata sa contracteze privilegiat acordarea acestor spatii organizatiilor politice, potrivit legii.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
"In functie de concluziile in urma analizei rezultatelor la alegeri atat pe filiale, cat si pe colegii electorale, se vor lua masuri.
Invitatia de a participa la sedinta de guvern de miercuri a fost pentru sefii Consiliului Judetean (CJ) Dolj, ai prefecturii, ai Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Vest Oltenia si ai Primariei Craiova evenimentul saptamanii.
In ultimul an au fost confiscate doua autoturisme si doua barci, donate apoi de Fisc unor manastiri si unei primarii din tara. Directorul Finantelor nu stie sau nu vrea sa spuna cum au fost repartizate masinile tocmai in Tulcea si Mehedinti.
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj.
Dupa ce le-a facut socotelile si a stabilit cate posturi trebuie sa aiba fiecare structura teritorial-administrativa, reprezentantul guvernului in teritoriu s-a asigurat ca primariile doljene vor intocmi corect noile organigrame, cele cu posturile restructurate dupa prevederile Ordonantei de Urgenta nr.
Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat. ... comerciantii in timpul controlului de sambata, daca acel control a existat.
Cu o zi inainte de termenul-limita, sase localitati din Dolj nu au inca ortofotoplan. Initial, procesul de identificare a parcelelor agricole din Dolj avea drept termen-limita convenit cu Uniunea Europeana 31 octombrie.
Administratia doljeana intentioneaza sa solicite zeci de hectare de teren de la marginea Craiovei, unele apartinand Jandarmeriei, iar altele Statiunii Didactice Banu Maracine, pentru a putea extinde Parcul Industrial aflat in subordinea Consiliului Judetean Dolj.
Mii de salariati din Dolj sunt jecmaniti pe fata de angajatori.
Multi administratori de firme s-ar putea alege cu dosare penale.Aproximativ 120 de societati mici din Dolj si-au lasat angajatii cu conturile de pensii administrate privat (pilonul II) goale.
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia. ... Unele firme doljene "uita" sa-si onoreze obligatiile legale in ceea ce priveste angajatii pe care ii au.
In primele luni ale anului, la Registrul Comertului Dolj s-au inregistrat 744 de prestatori de servicii si comercianti noi, cu 27% mai mult decat in aceeasi perioada din 2008. ... In plina criza, apetitul doljenilor pentru afaceri pare sa fi prins aripi.
Intr-o luna, toate cele aproape 390 de gropi de gunoi neecologice din Dolj trebuie sa dispara. Primarii doljeni au inceput sa-si cumpere tractoare si remorci, in speranta ca vor aduce deseurile la rampa ecologica a Baniei. ... In comunele Doljului se arunca de zor pamant peste gropile de gunoi.
Cel mai tanar prefect al Doljului a depus sambata juramantul, in prezenta unui mare numar de pesedisti din parlament si guvern. Florin Stancu, cel mai tanar prefect pe care l-a avut vreodata Doljul (33 de ani), a fost instalat oficial in functie sambata de alt craiovean, secretarul de stat pesedist Mihai Fifor, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.
google-analytics.com