Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (1.74 secunde)
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat la Alba Iulia ca sunt premise bune ca PSD sa se gandeasca la alegeri anticipate pentru 2006, dar ca acest lucru depinde de viteza de degradare a actualei Puteri.
Presedintele Traian Basescu a reluat tema reformei politice, cu accent pe trecerea la parlamentul unicameral, cu toate ca reprezentantii societatii civile si ai mediului academic au sustinut, in discutia cu seful statului de joi seara, introducerea votului uninominal si mentinerea sistemului bicameral in Legislativ.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, considera ca suntem aproape de un colaps economic care, deocamdata, nu este vizibil.
Deputatul liberal, Mona Musca, fost ministru al Culturii, s-a declarat ieri nemultumita de bugetul pe 2006 alocat domeniului de care s-a ocupat pana la demisia sa din vara.
Presedintele Comisiei pentru buget-finante, senatorul PNL Varujan Vosganian, a remarcat ieri, la dezbaterea Bugetului national, „dramatismul care l-a incercat“ pe liderul PSD Mircea Geoana cand a criticat bugetul, senatorul liberal cerandu-i acestuia „sa faca un efort“ pentru a-si adapta mentalitatea la realitate.
Deputatii si senatorii Puterii si Opozitiei, reuniti ieri in sedinta comuna, au intarziat timp de aproape doua ore inceperea dezbaterilor in plen asupra bugetului de stat pe 2006 angrenandu-se in dezbateri procedurale prelungite.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
Primele dezbateri pe articole la proiectul de buget pe anul 2006 au inceput prin intarzieri prelugite si prin suspendarea sedintei din lipsa de cvorum.
Senatorii si deputatii au reluat ieri discutiile pe marginea proiectului de buget pe 2006, insa nu au reusit sa ajunga prea departe cu dezbaterile, intrucat plecarea ministrului de Finante, Sebastian Vladescu, la sedinta CSAT a determinat suspendarea lucrarilor.
Deputatul liberal Cristian Boureanu a propus ieri, in cadrul sedintei Biroului Permanent Central (BPC), realizarea pana la sfarsitul anului in curs a unui sondaj de opinie la nivel national, de nivelul celui comandat de PNL si PD anul trecut, pentru stabilirea ponderii pe listele parlamentare.
Liderii Aliantei au decis ca parlamentarii care lipsesc de la sedintele forului legislativ sa fie sanctionati. Este insa vorba de o atentionare si de o afisare la „gazeta de perete“ a numelui lor, pentru a-i face de rusine.
Gata cu debandada si cu absentaismul care i-a facut celebrii pe alesii nostri. Mai-marii Partidului National Liberal s-au gandit ca e momentul sa puna piciorul in prag si sa ii traga de urechi pe chiulangii.
Organizarea de alegeri anticipate nu este, in viziunea presedintelui Traian Basescu, necesara pana in aprilie anul viitor, cand va fi dat publicitatii raportul de tara.
Sedinta de ieri-dimineata a Camerelor reunite ale Parlamentului a fost si ieri suspendata din lipsa de cvorum, dupa 20 de minute de dezbateri.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu (foto), considera ca in Romania este necesar ca legile sa fie puse in aplicare, insa nu este momentul demararii unei adevarate revolutii iacobine, cu taieri de capete, in domeniul coruptiei.
Liderii grupurilor parlamentare urmeaza sa se intâlneasca astazi pentru a gasi o formula de compromis pentru a asigura prezenta senatorilor si a deputatilor la dezbaterea Bugetului.
Biroul Permanent National (BPN) al PD a decis ieri ca parlamentarii democrati care vor absenta incepand de azi la sedintele Parlamentului pentru dezbaterea bugetului vor fi sanctionati cu retragerea sprijinului politic.
Liderii arcului guvernamental au renuntat ieri sa mai negocieze cu Opozitia urgentarea adoptarii Bugetului national.
Pentru prima data de la inceperea discutiilor asupra Bugetului de stat pe 2006, parlamentarii din Coalitia guvernamentala, inclusiv euro-observatorii, au fost prezenti ieri-dimineata in numar foarte mare in sala de sedinte si articolele din buget au fost adoptate rapid.
google-analytics.com