Cautare

403 de rezultate pentru "consumatorii" (2.70 secunde)
Consumatorii, la randul lor, vor putea alege, in deplina cunostinta de cauza, cum sa aiba acces la produse bancare ce nu sunt disponibile in propria lor tara si cum sa obtina cele mai mari avantaje din astfel de imprumuturi.
Aceasta lege (denumita Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial in 28 decembrie 2007) defineste clar notiuni ca produs, consumator, comerciant, practica a comerciantului, cod de conduita;
Pentru emisiunile televizate de tip "jocuri si concursuri", ANPC sfatuieste consumatorii sa se informeze complet asupra tarifului apelului telefonic, a duratei apelului telefonic si costurilor implicite, asupra datelor pe care le solicita organizatorul jocului sau concursului, sa se informeze daca va comunica in direct cu un operator sau apelul sau este preluat de un robot telefonic - in acest caz trebuie sa se intereseze care este durata de asteptare pana la preluarea de operator, aceasta putand fi destul de mare si contra cost.
Acesta a subliniat ca exista solutii potrivit carora aceasta majorare a pretului la electricitate sa fie simtita foarte putin de catre consumatorii casnici. ... Ultima modificare a pretului energiei electrice pentru consumatorii casnici a fost operata la 1 aprilie 2007, cand tarifele au crescut in medie cu 3,95%.
 În aceasta perioada, consumatorii casnici au intrat în posesia facturilor la gazele naturale, emise pentru luna trecuta. ... Daca pâna la acea data consumatorii plateau 0,29930 lei/kWh, fara TVA, acum dau 0,31250 lei/kWh.
consumatorii se trezesc cu tot felul de dobanzi, taxe si comisioane de care nu au stiut initial, dar nici nu au fost informati.
Iuscenko, care a discutat cu premierul britanic Gordon Brown pe tema crizei gazelor, "a subliniat ca Ucraina este dispusa sa asigure tranzitul gratuit al gazelor rusesti catre consumatorii europeni pana la semnarea unui nou acord cu Rusia privind pretul livrarilor si tranzitul", a precizat presedintia ucraineana intr-un comunicat.
În aceste conditii, firmele romanesti, dar si consumatorii casnici asteapta, cum este si firesc, ca gazele sa se ieftineasca.
Consumatorii suporta investitiile CEZ Avocatii Electrica SA fac inca o remarca interesanta in acest proces: ... "Sursa de finantare a unei astfel de 'investitii' este chiar pretul final al energiei electrice, iar 'platitorii' sunt, desigur, consumatorii de energie, printre care se regaseste inclusiv Onorata instanta".
Este necesar sa se ia masuri in vederea imbunatatirii comunicarii privind calitatile produselor agricole pentru a-i ajuta pe fermieri sa refaca legatura cu consumatorii. ... Acestia trebuie sa comunice mai bine cu consumatorii despre calitatile produselor lor.
Consumatorii vor putea, in continuare, alege intre becurile fluorescente compacte de lunga durata, care permit, in prezent, realizarea celor mai mari economii de energie (o economie de energie de pana la 75%, in comparatie cu becurile incandescente) si becurile incandescente eficiente (de tip halogen), care ofera o calitate a luminii echivalenta cu cea a becurilor conventionale, permitand economii de energie de 25% pana la 50%.
Numarul de SMS este acelasi in ambele teritorii si mesajele primite de la consumatorii de pe ambele teritorii sunt procesate simultan in timp real, formand un "tot unitar".
ANPC ii indruma pe consumatorii de credite sa citeasca atent actul aditional. ... Unde se pot inscrie pe internet clientii nemultumiti Va prezentam link-urile unde pot fi gasiti consumatorii care s-au intors impotriva bancilor si unde se pot inscrie cei care au ceva de reprosat bancilor:
Nu toti consumatorii de credite se pricep la calculul dobanzii, la armonizarea contractelor de imprumut cu legislatia. ... Consumatorii de credite care si-au stabilit rate lunare fixe pot sa doarma linistiti pe toata durata contractului de credit.
‘Credem ca se impune in aceasta perioada in care puterea de cumparare este din ce in ce mai mica, in care cetatenii sunt din ce in ce mai loviti de masurile aberante propuse de actualul Guvern, sa incercam sa-i protejam, printr-o chestiune absolut normala, resursele naturale ale Romaniei sa mearga la preturi corecte catre consumatorii casnici si nu catre consumatorii industriali‘, a spus liderul conservator.
Este vorba de solicitarea imperativa pe care Comisia Europeana a transmis-o, miercuri, Romaniei de a liberaliza pretul la gaze si energie electrica pentru consumatorii finali.
Producatorii de energie spun ca se asigura necesarul atat pentru populatie, cat si pentru consumatorii industriali. ... Primul-ministru Mihai Razvan Ungureanu a subliniat ca nu exista nici o problema cu furnizarea energiei electrice pentru consumatorii casnici si industriali, iar masura luata este de ordin preventiv.
In ceea ce priveste liberalizarea preturilor la energie electrica si gaze naturale, autoritatile romane au propus un proiect de calendar, care urmeaza sa fie agreat cu institutiile financiare internationale, privind eliminarea preturilor reglementate la gaze pana la 31 decembrie 2014 pentru consumatorii industriali si pana la 31 decembrie 2018 pentru consumatorii casnici.
Montarea contoarelor individuale si a repartitoarelor de costuri va determina, pentru consumatorii finali persoane fizice, o reducere a costurilor la facturile lunare.
Cum niciodata nu iese fum fara sa dai foc, in cazul nostru la gaze, stirea ar putea avea ca baza faptul ca incepand de la 1 ianuarie piata va fi liberalizata complet pentru consumatorii industriali, ceea ce presupune ca acestia sa negocieze cu furnizorii preturi noi pana la sfarsitul acestui an, preturi care cel mai probabil vor fi mai mari.
google-analytics.com