Cautare

403 de rezultate pentru "consumatorii" (3.32 secunde)
Astfel, pretul motorinei Efix Euro 4 va creste cu 1,28%, de la 3,95 lei la 4 lei pe litru, iar pentru motorina super Euro 5 consumatorii vor plati 4,26 lei pe litru.
magazine mici, aproape de consumatorii care "inca cer scaderi de preturi". Puteti citi in continuare planurile Carrefour pentru Romania. Cine este Patrice Lespagnol • Are 52 de ani si este francez de origine.
Multitudinea de functii, dotari si specificatii reusesc sa zapaceasca consumatorii, iar marketingul marilor producatori nu face altceva decat sa profite de aceasta zapaceala pentru a stimula procesul de achizitie fara sa ofere informatii importante.
Consumatorii au, de asemenea, posibilitatea de a face dovada unor legaturi stabile care presupun o prezenta frecventa si substantiala pe teritoriul statului membru al operatorului de telefonie mobila, cum ar fi un raport de munca sau frecventarea de cursuri recurente la universitate.
Consumatorii sunt exploatati de marile companii de cablu tv si nu pot sa faca nimic in privinta asta…pana acum.
Edilii sunt insa ingrijorati ca noii conducatori nu vor mai tolera datoriile de sute de miliarde ale craiovenilor si ii vor debransa de la retea pe consumatorii rau-platnici.
Cum, in prezent, diferenta dintre acesta si pretul platit de ei o suportam noi, de anul viitor consumatorii vor fi nevoiti sa plateasca mai mult.
Consumatorii de media vor putea accesa gratuit pagina de web "Media Index", prima baza de date on line cu informatii despre companiile de media din Romania si patronii lor incepand de astazi, cand se sarbatoreste Ziua Mondiala a Libertatii Presei.
Nu vrem ca toti consumatorii sa fie afectati de actiunile persoanelor rau-voitoare care nu vor sa inteleaga ca trebuie sa plateasca tot ce consuma, pentru ca nu primesc gratis caldura", a declarat Nicolae Degeratu, directorul RATf Craiova.
In urma discutiilor purtate cu reprezentantii RAJA Constanta a fost stabilita o echipa care va identifica consumatorii bransati legal sau nelegal.
Spunem asta pentru ca locatiile nu sunt prevazute cu grupuri sanitare, drept urmare consumatorii de bauturi alcoolice isi incheie "aventura" bahica "de elita" udand zidurile blocurilor din apropierea barului.
Una dintre solutiile inaintate de Comisia prezidentiala se refera la "dezincriminarea consumului de droguri - nu a traficului!", dupa cum specifica autorii Raportului, pentru a aduce la "suprafata" consumatorii.
Consumatorii de informatie online au acces la o gama larga de materiale, mergand de la jurnalism de inalta calitate pana la programe de divertisment", se arata in expunerea de motive ce sta la baza Codului de conduita in mediul online prezentata astazi in Parlament.
Este insotit de un deficit grav de vitamina B1 si se intalneste la consumatorii cronici de alcool, care nu se alimenteaza corect.
se sperie si consumatorii, si investitorii; anulezi, prin urmare, si prezentul, si viitorul. La fel de corect mi se pare ca presedintele tarii sa faca apel la liderii de opinie si, in special, la presa, sa nu sperie populatia.
"CEZ are, in mod constant, intalniri cu autoritatile locale si judetene pentru derularea activitatii in cele mai bune conditii pentru clientii si consumatorii sai.
Proiectul de lege prevede transpunerea in legislatia romaneasca a unor directive ale Comisiei Europene (CE), printre care si renuntarea etapizata la tarife reglementate pentru consumatorii finali si dezvoltarea pietei concurentiale de energie electrica.
De asemenea, Iancu a punctat ca exista prevederi care ii protejeaza pe consumatorii vulnerabili. "Sunt prevederi care se adreseaza consumatorilor vulnerabili protejandu-i, tinand cont de nivelul de salarizare, de varsta, de sanatate.
El a aratat ca va fi introdusa impozitarea suplimentara la venituri obtinute din liberalizarea pretului la gaze atat pentru consumatorii casnici cat si noncasnici, specificand ca masura priveste companiile producatoare de gaze.
AGERPRES informeaza: Senatul a adoptat legea darii in plata Senatorii au adoptat, luni, in unanimitate, proiectul legii darii in plata a unor imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite, cu amendamentul ca programul Prima casa sa fie inclus in acest act normativ.
google-analytics.com