Cautare

403 de rezultate pentru "consumatorii" (3.10 secunde)
Cu alte cuvinte, consumatorii eligibili care beneficiaza de energie electrica furnizata de Electrica au platit tarife mai mari decat cele normale.
Firma a luat fiinta in 2000 si s-a ocupat la inceput cu vanzarea si instalarea de apometre pentru consumatorii individuali.
Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, prin acordul dintre compania finlandeza si Google Inc., consumatorii vor avea posibilitatea de a interactiona cu alti utilizatori ai pachetului de IM (Instant Messaging) prin intermediul dispozitivului Nokia Wi-Fi, care functioneaza pe baza retelelor wireless cu raza scurta.
Consumatorii nu vor fi afectati", a explicat Aurel Popescu. Mai trebuie spus ca recent procesatorii si comerciantii s-au declarat nemultumiti pentru ca vor plati 0,5 RON pe kilogramul de grau din productia acestui an.
Electrica a incheiat un singur contract de achizitie de energie electrica pe bursa de profil, dupa ce a depus opt oferte de cumparare pentru cantitatea necesara livrarilor din iulie catre consumatorii eligibili, potrivit datelor OPCOM, operatorul pietei.
Astfel ca, pentru fiecare metru cub de gaze, consumatorii casnici trebuie sa scoata din buzunare incepand de azi 8,5 RON.
Astfel, in functie de societatea de distributie la care sunt racordati, consumatorii casnici vor plati intre 0,84 si 0,85 RON pe metrul cub de gaze naturale.
Degustatorii au atat rol sanitar (de a clasifica vinurile de origine controlata si de a veghea ca vinurile ce vin la concurs sa aiba aceeasi calitate ca si cele comercializate in piata, dar si de a evalua calitatea vinului intr-un anumit an de recolta), cat si rol educativ (de a educa consumatorii).
Consideram ca aceasta este o oportunitate foarte mare pentru imbinarea tehnologiei cu nevoile unei comunitati, consumatorii putand sa descopere impreuna muzica si divertismentul", a declarat Chris Stephenson, director general de marketing in cadrul Microsoft.
Noi nu putem sa-i chemam in instanta pe consumatorii rau-platnici persoane fizice cu care nu avem contract de furnizare. Putem, eventual, sa atacam asociatia de proprietari debitoare.
Acestia au acceptat ca, in perioadele de varf de consum, sa le fie sistata aprovizionarea, cu o notificare prealabila de cateva ore. Drept compensare, consumatorii intreruptibili primesc in timpul anului cantitati de gaze din surse mai ieftine.
Consumatorii de full flavour sunt cei care vor simti cel mai mult schimbarea, adauga Lazar. Ca atare, acestia se vor orienta catre tigari aduse din Ucraina sau Rusia, care nu se supun reglementarilor UE.
ßi industria va plati mai mult Scumpirile din octombrie nu ii vor ocoli nici pe consumatorii industriali ai Petrom. Pentru cei care consuma anual intre 1.240.000 si 12.400.000 de metri cubi, tarifele se vor scumpi cu peste 25%, ajungand la 768,43 lei.
Cu prilejul sommet-ului franco-germano-rus desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la castelul Compiegne situat in apropiere de Paris, presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca Grupul Gazprom - concern rusesc, care reprezinta cel mai mare producator si exportator mondial de gaze naturale - ar putea sa redirectioneze spre consumatorii europeni o parte din productia sa de gaze naturale provenite din giganticul zacamant Shtokman din Marea Barentz.
Astfel, consumatorii vor fi siguri ca un produs care are aceasta eticheta raspunde criteriilor ecologice si de performanta definite conform legislatiei in vigoare si este in permanenta controlat, nu doar de fabricant, dar si de autoritatea competenta.
Potrivit acestuia, prin organizarea acestui tip de targ, unde se intalnesc producatorii cu consumatorii, Camera incurajeaza dezvoltarea mediului de afaceri.
"Toti pentru unul" Sistemul despotic pe care Distrigaz Sud il aplica in relatia cu consumatorii a afectat deja cateva blocuri din centrul orasului, de la 156 de apartamente la I, J, K si de la Romarta la 97-93, pe strada Teodor Aman.
Cursurile vor fi gratuite si le vom oferi administratorilor posibilitatea de a cunoaste legislatia actuala, astfel incit sa-si rezolve pe loc problemele pe care le au cu consumatorii", a punctat Marioara Gatej.
In alta ordine de idei, seful RADET-ului constantean a precizat ca in perioada 2006-2009 se deruleaza un program national de reabilitare termica a locuintelor racordate la sistemul centralizat de distributie a energiei termice (program conform si cu o directiva a UE) prin care se va trece la reabilitarea atat a instalatiilor interioare ale locuintelor, cat si la montarea de izolatii termice pentru locuinte, consumatorii urmand sa achite esalonat pe termen lung contravaloarea acestor investitii.
Reamintim ca ANRGN a aprobat saptamana trecuta majorarea intre 8,1% si 8,5% a pretului gazelor naturale la consumatorii casnici si industriali cu un consum redus, incepand cu 11 noiembrie.
google-analytics.com