Cautare

403 de rezultate pentru "consumatorii" (3.58 secunde)
Majorarea de pret ii afecteaza pe toti consumatorii de lemn, respectiv firmele de exploatare si de prelucrare primara a lemnului, pe producatorii de mobila si cei de celuloza si hartie, au mentionat reprezentantii asociatiilor patronale de profil.
Patronatele cer anularea deciziei de scumpire care afecteaza atat consumatorii, cat si IMM-urile din industria de profil care ar putea intra foarte usor in faliment.
La randul lor, consumatorii din municipiul Constanta au datorii pentru energia termica furnizata de CET prin intermediul regiei de distributie a agentului termic, in cursul iernii precedente.
Consumatorii se vor convinge pe portofelele lor daca lucrurile vor sta sau nu asa in ajun de Craciun. Membrii ARC nu scapa nici acest prilej pentru a solicita autoritatilor mentinerea facilitatilor acordate in 2004 si pentru anul viitor:
Potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), consumatorii rezidentiali conectati la sistemele de distributie, categorie in care sunt incluse institutiile publice si populatia, vor achita 5.187.450 de lei pentru 1.000 de metri cubi de gaze naturale, cu 247.021 de lei mai mult decat in prezent.
Patronatele acuza Romsilva ca a majorat nejustificat pretul de pornire a licitatiilor, fapt ce va conduce la mariri de preturi la toti consumatorii finali.
"Consumatorii vor primi cele doua facturi in luna februarie ", afirma Mihai Sutacu, seful Sectorului Distrigaz Nord Botosani. Pentru ambele facturi perioada de plata este cea obisnuita.
Principalele produse cerute de consumatorii romani anul trecut au fost zaharul brun ecologic, importat din Brazilia, painea de secara, budinca si laptele vegetal, importate, alaturi de alte produse ecologice, din state ca Germania, Polonia si, incepand cu acest an, din Italia si Olanda.
“Poti acorda credit cu dobanda zero daca incluzi dobanda in pret“, declara Costel Stanciu, presedintele APC Romania. Consumatorii trebuie averizati ca aceste produse sunt de fapt la acelasi pret cu produsele cu dobanda si comision.
El a recomandat chiar autoritatilor locale sa-i preseze pe furnizorii de utilitati sa-si recupereze debitele de la consumatorii finali ca apoi sa-si plateasca propriile restante la buget.
Compania Romgaz, principalul producator de gaze naturale din Romania, va investi in urmatorii doi ani circa 95 de milioane de euro pentru realizarea unui depozit de gaze care va deservi consumatorii casnici si industriali din zona de sud-vest a Olteniei.
Mai departe, in 2025, consumatorii casnici vor arde circa 4,2 miliarde de metri cubi de gaze naturale.
Potrivit normelor actuale, Nuclearelectrica nu poate furniza energie electrica decat societatii Electrica, fiind exclusa posibilitatea de a exporta sau de a incheia contracte cu consumatorii eligibili.
Autorii studiului considera ca cele mai grele probleme cu care se vor confrunta consumatorii odata cu demararea efectiva a procesului de denominare sint legate de primirea restului si de conversia dintre leul greu si leul vechi.
Consumatorii casnici achita, de la 1 aprilie, un abonament de 4.500 de lei pe zi pentru locuintele individuale, si de 12.000 lei pe zi pentru asociatiile de locatari, la care se adauga pretul gazelor furnizate in functie de consum si de societatea de distributie.
Astfel, daca pana la 1 aprilie plateam 5.187 lei pe metrul cub, incepand cu 10 iunie vom plati putin peste 6.000 de lei pe metrul cub, in functie de regiunea in care se afla consumatorul, respectiv cu 23,5% mai mult, pret valabil pentru consumatorii care se regasesc in prima categorie.
Reprezentantii uniunii spun ca introducerea abonamentului la gaze a fost perceputa in mod eronat ca o taxa pe consumator si ca scoaterea componentei repective va avea efecte dezastruoase in timpul iernii pentru consumatorii casnici.
„Suntem mandri ca pernitele Viva, o marca nationala, au obtinut reputatia de marca internationala si au fost foarte bine primite de catre consumatorii din Israel.
Pentru a-i convinge pe consumatorii nehotariti, directorul a anuntat ca cei ce nu semneaza noul contract risca sa ramina fara ajutorul echipelor de interventie ale Distrigaz in cazurile de urgenta.
Un brand de tara puternic si pozitiv reflecta un avantaj competitiv crucial pe piata mondiala, unde tarile concureaza in privinta atentiei, respectului si increderii in raport cu investitorii, turistii, consumatorii, donatorii, imigrantii, guvernele altor state si presa“.
google-analytics.com