Cautare

403 de rezultate pentru "consumatorii" (7.34 secunde)
6 din Legea 363/2007 privind combaterea practicilor comerciale incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii, cu modificarile si completarile ulterioare, o practica comerciala este considerata ca fiind inselatoare daca aceasta contine informatii false sau, in orice situatie, inclusiv prezentarea generala, induce in eroare sau este susceptibila sa induca in eroare consumatorul mediu, astfel incat, in ambele ipoteze fie il determina, fie este susceptibila a-l determina pe consumator sa ia o decizie de tranzactionare pe care altfel nu ar fi luat-o, chiar daca informatiile sunt, in fapt, corecte in raport cu unul sau mai multe dintr-o serie de elemente.
Mai exact, raportul Curtii de Conturi sugereaza ca neregulile sunt suportate de consumatorii finali, prin facturi majorate abuziv.
Consumatorii vor putea astfel sa isi tina costurile sub control, in special in lunile de iarna, cand, de obicei, cheltuielile familiei sunt mai mari.
Totusi, atunci cand se hotarasc sa faca astfel de achizitii, consumatorii ar trebui sa se asigure ca site-ul de pe care fac cumparaturi este sigur.
Conform spuselor analistilor, cresterea este de 1% pentru furnizori, iar consumatorii cumpara produsele cu 1,5-2% mai scump, in functie de distribuitorul sau produsul in sine. ... In orice caz, costurile suplimentare le simt consumatorii, indiferent daca folosesc continut audio si video in scopuri personale sau nu.
O noua componenta a HIV, cu evolutie rapida, la consumatorii de droguri intravenoase Jurnalul National: O noua componenta a HIV circula in tara noastra (Autoare:
Ei au observat activarea unui mecanism similar celui observat la consumatorii de opioide, cum este heroina, si in cazul persoanelor care se expun in mod constient riscurilor razelor ultraviolete. ... In aceste conditii, rozatoarele au inceput sa aiba simptomele semnalate in mod obisnuit la consumatorii de droguri aflati in sevraj.
Studiul arata negru pe alb cati ani pierd din viata fumatorii fata de nefumatori, consumatorii de alcool in exces fata de cei care consuma cantitati moderate.
Consumatorii arabi au aprecit gustul placut al Magiunului de prune, aroma deosebita si consitenta cremoasa, aratandu-se dornici sa il gaseasca in curand si pe rafturile magazinelor din Dubai Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs romanesc promovat pe bani europeni pe piata din Orientul Mijlociu deoarece este singurul produs din Romania recunoscut la nivelul UE pentru traditionalitate, unicitate si autenticitate, prin acordarea Indicatiei Geografie Protejate.
consumatorii constanti, prezinta simptome mai severe sau mai greu de controlat. ... Spre exemplu, consumatorii de cocaina pot parea maniaci, fara a prezenta insa aceste simptome in absenta drogului.
Anul acesta, pentru Orbit este Anul Zambetelor Sanatoase, iar cu aceasta ocazie ne-am dorit sa introducem un mecanism prin care consumatorii nostri sa se implice in program.
Cercetatorii incurajeaza consumatorii de cafea sa nu se simta vinovati pentru mica lor placere, dar nici sa nu exagereze. ... Simptomele traite de consumatorii de cafea in absenta bauturii lor favorite (dureri de cap, letargie, somnolenta) nu au nici o legatura cu cele ale consumatorilor de droguri aflati in sevraj.
Gloria Excelsis este producator hand-made de produse cosmetice pentru toti consumatorii care aleg cu grija produsele de ingrijire corporala. Produsele de la Gloria Excelsis sunt concepute cu pasiune pentru a obtine cea mai inalt-calitativa versiune a lor.
Pe de alta parte, reprezentantii Petrom sustin ca au propus autoritatilor sa ofere gaz pentru populatie la preturi mai mici decat cele pentru consumatorii industriali, dar ca Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale ar fi refuzat aceasta oferta, fara nici un fel de argumente.
Trebuie sa reducem emisiile de carbon cu 20%, ceea ce inseamna investitii majore in reducerea emisiilor din zona industriala, trebuie sa avem 24% din energia care ajunge la consumatorii finali produsa din surse regenerabile, ceea ce inseamna sisteme eoliene, hidrocentrale, trebuie sa reducem saracia cu 25% si 30% din tinerii pana in 30 de ani trebuie sa aiba..., sa fie absolventi de studii superioare.
Este convinsa ca pensionarii stiu ca le-au crescut pensiile, bugetarii ca le-au crescut salariile, somerii ca si-au gasit loc de munca, intreprinzatorii ca le-au scazut impozitele, fermierii ca li s-au platit la timp ajutoarele sau ca statul le-a pus la dispozitie gratuit irigatiile, consumatorii ca nu a debordat inflatia, fara ca primul ministru sa le comunice la televizor sau la conferinte de presa cat de bine o duc.
"Nu a vrut pentru ca valoarea restantelor incasate de la sistarea apei calde a fost insignifianta. Mai asteptam o perioada, poate consumatorii vor deveni constienti si vor plati datoriile", a spus Iordache.
Un litru de motorina Efix Euro 4 va costa 3,75 lei, iar pentru motorina super Euro 5 consumatorii vor plati 4,01 lei pe litru.
Hotararea de Guvern privind liberalizarea pietei de energie a fost si ea pusa in dicutie de premier, care a declarat ca aceasta nu priveste furnizorii de energie, ci consumatorii.
Un litru de benzina Premium va costa 3,75 de lei, pret care se va aplica si la sortimentul Efix 95, iar Euro Super 98 va fi comercializat cu 4,35 lei, se arata intr-un comunicat al Rompetrol.Pretul motorinei Efix Euro 4 va creste cu 2,36%, de la 3,81 lei la 3,9 lei pe litru, iar pentru motorina super Euro 5 consumatorii vor plati 4,16 lei pe litru.
google-analytics.com