Cautare

403 de rezultate pentru "consumatorii" (2.54 secunde)
In opinia lui Cosmeanu, din cauza viitoarelor majorari ale preturilor la gaze, „o mare parte a consumatorilor casnici isi vor restrange consumul sau vor fi nevoiti sa renunte la acesta, si consumatorii industriali sa se reorienteze“.
In prezent, in Romania, energia electrica se vinde prin piata pentru ziua urmatoare, constituita pe principiile bursei administrate de OPCOM, iar pretul energiei pe aceasta piata este dat de raportul cerere - oferta, piata de echilibrare, administrata de Dispeceratul Energetic National, unde pretul este determinat tot de cerere si oferta, piata contractelor bilaterale, unde consumatorii eligibili negociaza direct cu producatorii, pretul rezultind in urma negocierii (aceasta fiind piata pe care au aparut contractele dubioase semnate de Hidroelectrica) si piata reglementata, care revine companiei Electrica.
Transnistria ameninta Chisinaul cu sistarea electricitatii Declaratiile lui Codrut Seres survin dupa ce sefii centralei electrice de la Cuciurgan, situata in stinga Nistrului, pe teritoriul controlat de regimul separatist de la Tiraspol, au amenintat ca va sista livrarile de energie electrica catre consumatorii de pe malul drept al Nistrului.
Consumatorii romani nu se inghesuie sa cumpere produse alimentare ecologice, motivele principale fiind lipsa de informare si pretul mai ridicat decat in cazul celor conventionale, au declarat pentru Mediafax mai multi producatori de profil.
In prezent, consumatorii finali platesc in medie 230 de dolari pe mia de metri cubi, valoare cu peste 30% mai mare decat la finele anului trecut.
Fara a mai trece in revista multitudinea de taxe si de impozite care ne asteapta din 2006, vom atrage atentia asupra unui capitol care priveste atat consumatorii, cat si industria de profil.
Orientarea catre consumul local Estimarile firmelor bucurestene fata de evolutia vanzarilor lor pe piata interna in anul 2006 indica orientarea preponderenta a acestora catre consumatorii locali.
Pentru consumatorii de la orase, principalele atribute care influenteaza alegerea produselor sunt termenul de garantie (88%), raportul calitate-pret (65%) si tipul de ambalaj (46%).
Cu toate acestea, sustine ministrul moldovean al industriei si infrastructurii Vladimir Antosi, consumatorii din Republica Moldova nu sint afectati, iar populatiei nu i-au fost impuse restrictii, se precizeaza intr-un comunicat al guvernului de la Chisinau.
Odata cu disparitia economiei comuniste, o parte din marcile candva extrem de populare pentru consumatorii mioritici a clacat, disparand pentru totdeauna din peisajul pietei romanesti.
Cu alte cuvinte, consumatorii vor avea mai multa incredere sa cumpere din magazinele certificate Pro Q", ne-a declarat Gabriel Turcu, presedintele REACT.
Acciza va deveni exigibila la momentul livrarii gazelor naturale, de catre persoanele fizice autorizate, direct catre consumatorii finali. Acciza pentru benzina fara plumb, motorina, gaze petroliere lichefiate si petrol lampant va ramane la nivelul actual.
Consumatorii industriali vor resimti mai puternic scumpirea, care in cazul consumatorilor casnici vor fi de doar 3,6 procente, anunta Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale.
Vanzarile cu pret redus (in care sunt incluse si vanzarile de soldare - n.n.) au loc atunci cand consumatorii sunt anuntati despre o reducere de preturi care comporta o comparatie exprimata in cifre si sunt supuse urmatoarelor reguli de fixare si publicitate a preturilor:
Consumatorii platesc insa doar 1.214.000 de lei pe gigacalorie, restul fiind subventionat de Primaria Craiova. Din cele 200 de miliarde de lei pe care primaria trebuia sa le achite regiei, in 2005, la capitolul bani pentru subventie, a fost virata doar jumatate din suma.
Pentru a evita situatiile in care, din pricina aglomeratiei din piete si magazine in Saptamana Mare, se pot achizitiona produse in graba, consumatorii trebuie sa fie atenti la cumpararea acestora numai din locuri autorizate", a precizat Gheorghe Marinescu, director executiv OJPC Dolj.
In acelasi timp, consumatorii francezi, deja alarmati de costurile ridicate la carburanti, sunt de parere ca in scurt timp, o calatorie cu masina proprie va deveni un adevarat lux.
In acelasi timp, consumatorii francezi, deja alarmati de costurile ridicate la carburanti, sunt de parere ca in scurt timp, o calatorie cu masina proprie va deveni un adevarat lux.
"Consumatorii cumpara aur aliat, iar in pretul final se aduna manopera, care nu trebuie neaparat sa creasca si pretul aliajului, care de asemenea nu trebuie neaparat sa creasca.
In acest mod, consumatorii eligibili care beneficiaza de energie electrica furnizata de SC Electrica SA au platit tarife grevate de costurile mari de achizitie a energiei electrice efectuate de SC Electrica SA.
google-analytics.com