Cautare

4229 de rezultate pentru "ziua portilor deschise" (3.09 secunde)
"PD isi exprima nedumerirea fata de declaratiile MAE conform carora pentru romanii din afara granitelor urmau sa fie deschise 180 de sectii de votare, dar numarul acestora va fi mai mic", a spus Boagiu.
Acesta detine si alte cinci conturi si depozite bancare, dintre care trei sunt deschise in Romania, la BCR, in valoare de 82.00 lei, la CEC, in valoare de 11.664 lei si la Unicredit, in valoare de 9.977 USD.
"In virtutea programului asumat de liberalii constanteni de asigurare a dialogului permanent si a transparentei fata de locuitorii orasului Constanta, Organizatia Municipala Constanta a Partidului National Liberal initiaza o campanie numita generic "Porti Deschise", program permanent de intalnire cu cetatenii municipiului", a declarat ieri Aurel Butnaru (foto), presedintele interimar al organizatiei.
Valentin Cosereanu sustine ca isi va demonstra nevinovatia in fata instantei.Alte doua procese deschise de CJ vizeaza contractul pentru preluarea Laboratorului de analize de la Spitalul Judetean de catre societatea prahoveana Sano Med.
In momentul de fata, procentul mare din sondaje i-a redat lui Ponta celebra sa aroganta, care-l face acum sa aiba trei fronturi deschise: ... 3)Pozitia oficiala, declarata a lui Ponta, este ca PSD nu are fronturi deschise cu PC si cu PNL, ci numai cu PDL si cu Basescu.
America a facut greselile sale, insa, a avut capacitatea de a le corecta prin dezbateri deschise si viguroase, lucru care nu a fost posibil in Romania timp de aproape 50 de ani, considera ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein.
117/2010 care prevede ca firmele din alte judete care au sedii secundare deschise in Dolj platesc impozitele la organele fiscale din zona unde isi au sediile principale (societatile-mama) a bagat "in priza"
Departamentele PSD isi deschid portile joi pentru toti cei interesati Partidul Social Democrat isi va deschise "portile", joi, pentru cei interesati de activitatea politica a Departamentelor PSD din subordinea Consiliului National al formatiunii.
Intrebat daca Dinu Patriciu ar avea usile deschise la PDL pentru o discutie pe marginea proiectului de centru-dreapta, ministrul a raspuns: ... Cand vorbesti de bani si de altceva probabil e mai greu sa ai usile deschise.
‘Pana in iunie, atunci cand ar fi trebuit sa avem alegeri locale si din pacate nu vom avea, USL isi va desemna toti candidatii pentru alegerile locale si parlamentare si vom trece printr-un proces de validare publica, un proces de genul alegerilor preliminare deschise, care va presupune validarea candidatilor pe care noi ii avem deja propusi, precum si identificarea celorlalti candidati‘, a sustinut presedintele PSD.
Concret, combatantii se paruiesc zdravan prin intermediul unor epistole teoretic deschise, dar care, in realitate, sunt difuzate intr-un mod cat mai discret cu putinta, dovada faptul ca marea presa nu a prins de veste, pana acum.
Cardurile vor putea fi folosite incepind de astazi, de la ora 0.00, cind bancomatele vor fi deschise progresiv. ... De asemenea, nu vor functiona ghiseele de schimb valutar din cadrul bancilor comerciale, dar vor fi deschise casele de schimb valutar.
Cu alte cuvinte, societatile de telefonie care au pus la dispozitie liniile telefonice pentru acordarea de donatii pentru persoanele sinistrate in conturile special deschise, afisate la posturile de televiziune, nu presteaza un serviciu in sensul art.
0,24% pe an - dobanda medie la depunerile in lei Daca discutam de conturile in euro, spre deosebire de dobanda la depozite, dobanda practicata de banci in cazul conturilor curente deschise de persoanele fizice prezinta un caracter nuantat de omogenitate.
Cele mai multe conturi sunt deschise in Bucuresti, respectiv 8.866.841, dintre care 1.639.802 conturi, in valuta. ... Cele mai putine conturi erau deschise, in martie, in Covasna, 281.721 de conturi si in Giurgiu, 240.207 de conturi.
Analistii de la Ghiseul Bancar propun varianta fondurilor deschise de investitii, oferita de mai multe banci. ßi asta pentru ca, spun ei, banii din aceste fonduri se investesc in mod intelept.
"A fost cea mai mare investitie din toate cele opt magazine deschise anul acesta.
"A fost cea mai mare investitie din toate cele opt magazine deschise anul acesta.
De la inceputul anului si pana in prezent, numarul de sucursale si agentii deschise in ultimul an in regiune (Dolj si Olt) a crescut considerabil.
Magazinele vor fi deschise si in ultima zi a anului In urmatoarea perioada, marile centre comerciale din Craiova vor avea program special, acestea fiind deschise pana in ultima zi a anului, inclusiv.
google-analytics.com