Cautare

4229 de rezultate pentru "ziua portilor deschise" (4.05 secunde)
Pana acum, s-au inscris in acest program 36 de unitati hoteliere de pe Litoral, cu o capacitate de 11.000 de locuri, care vor fi deschise de 1 Mai si sunt pregatite sa primeasca turisti.
De asemenea, de precizat ca magazinele duty-free vor mai putea fi deschise in porturi si aeroporturi, dar numai pentru pasagerii care au destinatii tari terte. In Constanta, duty-free-uri vor fi deschise in Portul Constanta si in aeroportul Mihail Kogalniceanu.
Numarul falimentelor deschise impotriva unor societati comerciale care aveau ca asociati firme off-shore s-a triplat in ultimii trei ani, potrivit unor date culese de la Ministerul Justitiei de o companie specializata in colectarea creantelor.
Numarul de societati falimentare este în crestere.Peste 500 de firme doljene (de la care finantele au de recuperat bani) s-au aflat anul trecut în procedura de faliment sau au fost depuse cererile de insolventa, urmând ca actiunile sa fie deschise anul acesta, sustin reprezentantii avizati ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Autoritatile locale si-au schimbat optica si promit ca vor primi delegatia de oameni de afaceri spanioli cu bratele deschise, dupa ce furnizorii de componente pentru Ford au fost tratati cu indiferenta. ... Noi îi asteptam pe spanioli cu bratele deschise“, a spus Antonie Solomon.
Autoritatile locale si-au schimbat optica si promit ca vor primi delegatia de oameni de afaceri spanioli cu bratele deschise, dupa ce furnizorii de componente pentru Ford au fost tratati cu indiferenta. ... Noi îi asteptam pe spanioli cu bratele deschise“, a spus Antonie Solomon.
La fel de multe agentii se pregatesc sa fie in curand deschise si pe strada Brailei. ... Criza de functionari la nivel de tara Numarul mare de agentii deschise intr-un timp atat de scurt a determinat si o criza de personal specializat in domeniul financiar-bancar.
Unitatile de marime medie vor fi deschise, în general, pâna la ora 18.00. Unele dintre acestea vor lucra cu publicul pâna la 17.30, ora pâna la care sunt deschise si toate unitatile mici.
Spam-urile sunt trimise la grupuri de persoane, indiferent daca destinatarii au sau nu conturi deschise la banca respectiva. La numai doua luni de la ultimul atac de tip "phishing", hackerii au gasit alte modalitati de a ataca on line Raiffeisen Bank.
Retailerul va mai deschide, in prima parte a anului viitor, un alt parc de retail la Ploiesti, urmand ca alte hipermarketuri sa fie deschise in diferite orase din tara, inclusiv in spatii inchiriate.
Peste 8.000 de firme doljene se afla, in prezent, in imposibilitatea de a-si mai desfasura activitatea, dupa ce Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj le-a blocat zeci de mii de conturi pe care respectivele societati le au deschise la bancile comerciale.
Cornel Nistorescu, director Cotidianul, isi anunta retragerea din functie, intr-un editorial de marti, invocand cele doua procese de insolventa deschise de Poligraf, editorul titlului, si de Univers Publishing, publisher al cartilor ce insoteau ziarul, ceea ce duce la sistarea aparitiei publicatiei.
In textul scrisorii deschise sunt cuprinse si cele 10 masuri propuse de PSD, dupa cum urmeaza: ... Ponta precizeaza, in textul scrisorii deschise, ca PSD s-ar bucura ca aceste propuneri sa fie preluate si aplicate, mentionand ca in acest sens inteleg social-democratii efortul comun depus pentru iesirea din criza.
Din cauza numarului foarte mare de incendii izbucnite la vegetatia uscata, este interzisa folosirea focului in spatii deschise fara permis de lucru si fara luarea masurilor pentru impiedicarea propagarii acestuia.
Compania are deja trei fabricute deschise la Pitesti si Mioveni, fiind furnizor pentru Dacia, iar de curand a publicat in GdS anunturi de recrutare de personal din Craiova, pentru cea de-a patra fabrica din Romania, care se va deschide in curtea uzinei Ford din Craiova.
Portile vor fi deschise pentru toata lumea si vor putea sta cat vor. ... De altfel, primarul si-a manifestat speranta ca numarul celor care vor ajunge la Noaptea Porilor Deschise la National Arena sa atinga milionul.
In acest weekend, pietele vor fi deschise in urmatoarele locuri: ... Pietele vor fi deschise: sambata, 5 noiembrie, in intervalul 7.00-20.00, si duminica, 6 noiembrie, intre 7.00 si 16.00.
Companiile nu mai sunt deschise la preinchirieri pentru ca au acum planuri pe termen scurt din cauza climatului economic instabil. ... Companiile fac analiza spatiilor existente, reduc numarul de celule prin desfacerea peretilor despartitori si incurajeaza lucrul in spatii deschise", a aratat Jigman.
Investesc in fondurile deschise acei oameni care au ceva cunostinte despre sistemul fondurilor, chiar si unii bancheri "jongleaza" cu astfel de fonduri deschise de investitii, pentru a avea castiguri mari in timp scurt.
Investesc in fondurile deschise acei oameni care au ceva cunostinte despre sistemul fondurilor, chiar si unii bancheri "jongleaza" cu astfel de fonduri deschise de investitii, pentru a avea castiguri mari in timp scurt.
google-analytics.com