Cautare

4229 de rezultate pentru "ziua portilor deschise" (3.82 secunde)
Pe 29 octombrie se marcheaza, incepand din 2004, Ziua Mondiala a Psoriazisului, eveniment ce doreste sa se constituie ca o voce comuna a bolnavilor de psoriazis si artrita psoriazica de pe toata planeta.
Ziua cerul va fi variabil, cu innorari si ploi in jumatatea vestica a teritoriului, iar in Maramures si cea mai mare parte a Crisanei, in prima parte a zilei, pe arii restranse cantitatile de apa vor mai depasi 10-15 l/mp.
Mamaliga cu legume, reteta pentru pentru Ziua Ursului In a doua zi de februarie, cand erau celebrati cei trei Martini de Iarna, oamenii puteau face predictii despre cum va fi vremea doar cercetand cu atentie barlogul ursilor.
Obiceiul s-a pastrat pana in anul 1889, cand Congresul Internationalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internationala a Muncii. Aceasta a coincis cu Ziua Lacramioarelor, deja existenta in Belgia si Franta. ... Ziua de 1 Mai a devenit, in aproape toata lumea, Ziua Internationala a Muncii.
9 Mai este ziua in care a inceput o noua etapa de uniune si cooperare politica in Europa. Este, in acelasi timp, si ziua incheierii celui de al doilea razboi mondial, in care s-a deschis o era de pace europeana.
ZIUA 1 - Mic dejun: ... ceai din cozi de cirese ZIUA 2 - Mic dejun: ... ceai din cozi de cirese ZIUA 3 - Mic dejun: ... ceai din cozi de cirese ZIUA 4 - Mic dejun: ... ceai din cozi de cirese ZIUA 5 - Mic dejun:
Ieri a fost ziua nationala, prilej pentru diverse figuri de pe scena publica sa iasa la rampa sa-si arate patriotismul, un patriotism atat de mieros, incat miroase de la o posta ca e ori expirat ori exagerat, deci fals.
Ziua de 26 noiembrie este „ziua in care nu cumperi nimic”, ziua in care nu ne implicam in nici un fel in acte de comert. Mai exact… ultima sambata a lunii este sambata cu care incepe sezonul cumparaturilor, ziua care da startul consumului greu.
Daca o luam cu a doua parte, am fi surprinsi sa constatam ca s-ar gasi cu greu un roman patriot, pentru ca in ziua de azi sa fii erou sau macar un pic mai deosebit decat altii si sa faci ceva pentru Romania este lucru rar.
Arhiva SRI, transferata cu cladire cu tot Arhiva SRI trebuie transferata, cu tot cu cladire, catre CNSAS si trebuie deschise toate dosarele fostei Securitati, mai putin cele care sunt active ca secrete de stat, a spus presedintele Basescu. ... Cand se vor deschide dosarele, sa fie deschise toate.
Inrautatirea comportamentului de plata al companiilor pe fondul crizei de lichiditati, mai ales in constructii, va conduce la cresterea numarului de proceduri deschise, chiar daca in multe cazuri nu se discuta de situatii reale de faliment.
Desi ofertele au fost deschise inca de acum trei saptamani, ministerul nu a desemnat inca un castigator. ... Ofertele vor fi deschise la sfarsitul acestei luni.
Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie. ... Unele stau pe jos, altele in picioare, insa toti au telefoane deschise.
Incepand din 1996, cand a infiintat Paradigm Research Group (al carui directorul executiv este), el s-a adresat guvernului si a solicitat ca, la nivelul Congresului SUA, sa fie organizate audieri deschise ale unor fosti militari si angajati CIA, care pot depune marturie privind activitati ale extraterestrilor pe care le-au constatat ei insisi.
Desfacand plicurile cu grija, pentru ca ulterior englezii sa nu-si dea seama ca ele au fost deschise, nemtii au copiat documentele si le-au trimis la Berlin. ... Specialistii britanici au analizat plicurile si au putut confirma ca acestea fusesera deschise.
Iar cei care dirijeaza astazi noua revolutie, civica, sexuala, democratica si cum mai vreti sa o numiti, sunt noii PERCEPTORI care, de sus in jos, insufla poporului ardoarea catre societati deschise, toleranta fata de orice, minte deschisa, dar mai ales spre internationalism si un model cultural unic, cel multicultural, deja esuat.
"Avem optiunile deschise. ... Geoana a precizat ca PSD are toate optiunile deschise in acest sens, urmand ca dupa alegeri sa decida in ce formula de alianta va intra si cu cine va forma Guvernul.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a declarat ieri ca are de gand sa initieze un proiect, care sa fie adoptat de parlamentari, prin care spatiile verzi din fata si din spatele Palatului Parlamentului sa fie deschise accesului public dupa ce vor fi amenajate in mod corespunzator.
Pensionarii isi vor putea primi pensiile pe carduri sau in conturi curente deschise la BCR in urma semnarii unei conventii intre banca si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale, potrivit unui comunicat BCR.
Declaratia Senatului pledeaza pentru mentinerea politicii "usilor deschise", cu scopul de a derula sincronizat si corelat procesele de aprofundare si extindere.
google-analytics.com