Cautare

4229 de rezultate pentru "ziua portilor deschise" (2.70 secunde)
"Pana la sfarsitul anului financiar 2012/2013, 150 de noi magazine Takko Fashion vor fi deschise in Europa. In vara anului 2012 au fost deschise deja 25 de magazine, iar valul cel mai insemnat de lansari urmeaza sa inceapa toamna aceasta", a declarat Stephan Swinka, CEO la Takko Fashion.
au fost deschise 6 magazine, potrivit Ziarului Financiar. ... Reteaua numara acum peste 600 de magazine, dintre care jumatate sunt deschise in sata, iar cealalta - in orase.
Contractul de proiectare si executie al autostrazii Nadlac-Arad si drum de legatura, Lot 1 - km 0+000 - km 22+218, a fost atribuit in 19 decembrie, in urma unei licitatii deschise, pentru pretul cel mai scazut.
Dividende, dobanzi, transferul titlurilor de valoare, altele decat titluri de participare la fondurile deschise de investitii si partile sociale, titluri de participare la fondurile deschise, castiguri din transferul drepturilor de proprietate a partilor sociale, venituri din vanzare-cumparare de valuta la termen pe baza de contract, operatiune de fiducie insemnand remuneratia avocatului/notarului pentru administrarea masei patrimoniale;
Acesta este biroul operational cu numarul cinci, dupa cele deschise in Bucuresti, Galati, Constanta si Ploiesti.
Ceea ce nu e neaparat un lucru rau, dar problema este ca banii nu ajung pentru toate santierele deschise, ci doar pentru o parte din ele.
Banca centrala a SUA (Federal Reserve-Fed) a anuntat vineri ca liniile sale de swap cu alte banci centrale sunt deschise si ca este gata sa ofere lichiditati in dolari institutiilor financiare straine, pentru a calma volatilitatea de pe pietele financiare dupa votul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza Dow Jones Business News.
Trei magazine PROFI Standard au fost deschise saptamana aceasta la Bacau, Bucuresti si Belcesti, ajungand astfel la un numar total de 360 de unitati sub acest format. Totodata, au fost deschise alte trei magazine, cate unul in localitatile:
Pentru Discovery Media, acest lucru reprezinta o crestere a cotei de piata cu 5%, impreuna cu marirea portofoliului local, care astfel va cuprinde opt statii TV deschise pentru publicitate locala.
Ambele probe sunt deschise amatorilor sau profesionistilor cu varste ce pornesc de la 18 ani. Inscrierile in competitie sunt deschise pasionatlor de miscare, pe pagina http://baneasarace.ro/inscriere/.
Opiniile exprimate de Anja Kroll, sefa unui departament al cotidianului austriac Salzburger Nachrichten, sunt promovate cu bratele deschise, pentru ca servesc cauzei, intr-un studiu publicat de Institutul Reuters.
Filmul ei de debut, "D’ORA" a fost primit cu bratele deschise si cu aplauze la "BAFTA"! Saptamana trecuta, mai precis joi, 18 iulie, actrita si regizoarea Delia Antal a fost coplesita de emotii!
Initial radacinile parului au fost vopsite pentru ca, mai apoi, sa se creeze cateva mese sau suvite cu un ton mai deschise decat parul meu.
Din datele reprezentantilor institutiei reiese ca veniturile proprii sunt mai mici decat asteptarile din lipsa de personal, nu toate casele fiind deschise in acelasi timp, din lipsa de supraveghetoare. "In cursul saptamanii nu pot fi deschise toate monumentele pentru a fi vizitate in interior.
Fecioare Maria, cu bratele deschise, asteptand crestinii sa vina la ea, stand cu fata spre orasul Efes de odinioara, vrand parca sa dea de inteles ca ea vegheaza asupra lui!
- Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar intre 2010 si 2020 putem incepe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii.
Pe langa expozitiile de baza, Evolutia comunitatilor umane la Dunarea de Jos sau Gospodaria Taraneasca in Valea Dunarii, au fost deschise cu aceasta ocazie doua expozitii temporare, Clipe - ceasuri si pendule si Omul - lutul - lemnul, expozitie de recipiente traditionale pentru baut.
Exista unele zone din capitala si din mari orase ale tarii in care primariile s-au implicat si cateva gradinite au ramas deschise.
De luni pana duminica, locatiile noastre Gymboland din Bucuresti si din tara sunt deschise copiilor energici si dornici sa experimenteze lucruri noi.
Daca pe timpuri Mudava reusea sa adune cozi kilometrice de pacienti in fata cabinetelor sale deschise in marile orase din Romania, in ultimii ani el s-a retras in oraselul prahovean, unde rar se mai intampla sa primeasca vizitatori.
google-analytics.com