Agerpres informeaza: Departamentele PSD isi deschid portile joi pentru toti cei interesati
Partidul Social Democrat isi va deschise "portile", joi, pentru cei interesati de activitatea politica a Departamentelor PSD din subordinea Consiliului National al formatiunii.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a precizat, luni, pe blogul personal, ca, daca anul trecut cei interesati au fost invitati sa vada cum se desfasoara activitatea Departamentelor formatiunii, in acest an vizitatorii sunt asteptati sa se alature proiectelor social-democratilor, "fie in calitate de membri de partid sau doar in calitate de specialisti in diverse domenii".
"Inca o noutate pentru evenimentul din acest an o constitutie faptul ca veti putea sta de vorba cu presedintele sau cate un reprezentant din conducerea fiecarui departament in parte, care va va explica exact cum isi coordoneaza activitatea in domeniul pe care il gestioneaza si ce presupune activitatea intr-un astfel de departament", a spus Adrian Nastase.
Evenimentul va avea loc intre orele 11,00 - 16,00, la sediul din str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 1, sector 1 Bucuresti.