Cautare

2978 de rezultate pentru "ziar adevarul accident rutier 17 08" (2.70 secunde)
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Orice castig in plus este folosit tot pentru ziar si vom continua asa," afirma Arianna. "Noi numim The Huffington Post ziar.
Orice castig in plus este folosit tot pentru ziar si vom continua asa," afirma Arianna. "Noi numim The Huffington Post ziar.
Cristian Hostiuc) Pe 17 noiembrie 1998 a aparut primul numar din Ziarul Financiar, o publicatie prin care Adrian Sarbu, proprietarul ei, spera sa dea o voce business-ului din Romania care incerca sa-si faca loc intr-o economie dominata de stat, de neincrederea in viitor si in propria sansa.
Corneliu Vlad) A scoate astazi pe piata un ziar nou este un pariu greu. A relansa un ziar este si mai riscant, este o aventura. ... Chiar daca un studiu national, publicat mai zilele trecute, vorbeste de o prabusire, pe ansamblu, a tirajelor si numarului de cititori de ziar.
Dupa asta, era greu de presupus ca, in calitatea mea de redactor-sef adjunct la un ziar al lui Nicu Ceausescu, indraznea cineva sa spuna: ... Eu raspundeam de partea care se mai putea citi din ziar: ... "Ma, dar noi cand mai dam ceva de citit in ziar?".
Citeste textul integral al scrisorii adresate directorului publicatiei "Catavencii", Mircea Dinescu "Domnule Mircea Dinescu, Consideram articolul aparut in ziarul 'Catavencii', ziar al carui presedinte sunteti, o jignire la adresa intregii bresle atoricesti, nu numai la adresa doamnei Oana Pellea.
ODATA CU INAUGURAREA TEATRULUI S-A LANSAT SI PRIMA EDITIE A NOULUI ZIAR ANCHETA DE FETESTI! Un ziar de care Fetestiul avea nevoie, un ziar planificat sa apara in luna Octombrie, dar care si-a lansat semnalul cu ocazia acestui eveniment UNIC in istoria orasului Fetesti- o sala de teatru!
Povestea apare si pe 24 mai 1924, intr-un ziar din Massachusetts, cu un decor din Boston. ... Pe 2 octombrie 1924 povestea a fost reluata intr-un ziar din Pennsylvania, cu un decor plasat pe Hollywood Boulevard din California.
Cel mai recent este cel al unui site de pe internet, un ziar electronic msnbc.com.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani.
Intr-un final, dupa cateva zile in care i-am "chinuit" cu explicatii despre cum se scrie, ce e ala un ziar si o redactie si cum functioneaza toate cele - Doamne, multe informatii intr-un timp asa scurt!
Primul ziar color al galatenilor avea sa cistige imediat interesul cititorilor de presa, poate si pentru ca introducea pe piata galateana un stil nou, care "prindea" la public.
Desi se intampla in ograda "concurentei", urmaresc fara bucurie demisia (liber-impusa) lui Alexandru Seres din functia de redactor-sef al Jurnalului bihorean, cel mai citit ziar, cel mai occidental, cel mai, cel mai, cel mai...
Iar dupa ce au primit Duhul Sfant in ziua Cincizecimii, ei au inceput sa predice multimilor din Iudeea, Samaria si in toata lumea, adevarul Invierii lui Iisus Christos ca fiind temelia credintei lor in dumnezeirea Lui.
Toata viata sa a fost fascinat sa afle adevarul despre prezenta extraterestra pe Pamant. ... - Este timpul ca adevarul sa fie adus in audiente deschise in Congres.
"Adevarul a devenit o exceptie". ... La doua saptamani de la debutul campaniei electorale pentru alegerile locale putem spune ca pentru cei din PDL si cei din UNPR adevarul a devenit o exceptie.
"Politicienii ne-au ascuns faptul ca romanii care voteaza sunt in jur de 16-17 miliooane Partidele politice din Romania au preferat sa ascunda adevarul, si sa sustina ani de zile ca romanii sunt mai numerosi in realitate, tocmai pentru a justifica ideea unei clase politice mai numeroase, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Ion Cristoiu se alatura, incepand cu 7 septembrie, echipei de comentatori a ziarului Adevarul, pentru o rubrica saptamanala, jurnalistul precizand ca nu renunta la editorialul sau din Jurnalul National. "Voi colabora cu Adevarul incepand cu 7 septembrie.
Dinu Patriciu si-a vandut participatia de 99,92% pe care e detinea ca persoana fizica in cadrul Adevarul Holding SRL, catre o firma din Olanda.
google-analytics.com