Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata: "Adevarul a devenit o exceptie". Va prezentam in continuare textul integral al declaratiei.

La doua saptamani de la debutul campaniei electorale pentru alegerile locale putem spune ca pentru cei din PDL si cei din UNPR adevarul a devenit o exceptie.
Adevarul a ajuns o notiune relativa si poate fi interpretat dupa bunul plac al fiecaruia, fie spre avantajul unora, fie spre dezavantajul altora.
De ce afirm acest lucru?
Pentru ca, se pare, acestia au uitat ceea ce s-a intamplat in ultimii 2 ani. Au uitat ca:
• au distrus demnitatea romanilor,
• au taiat cu 25% salariile din sectorul public,
• au diminuat cu 15% prestatiile sociale,
• au facut alte reduceri ale cheltuielilor publice cu bunuri si servicii,
• au scazut cu peste 8% numarul angajatilor din sectorul public,
• au majorat TVA-ul cu 5 puncte procentuale, la 24%
• viata romanilor s-a degradat din cauza masurilor abuzive adoptate de fostele guverne.
In majoritatea programelor electorale ale celor care candideaza din partea celor doua partide, PDL si UNPR, se tot vorbeste despre realizarile lor si uita cu desavarsire marile probleme.
Dar e firesc!?
Suntem in plina campanie electorala, iar partidele politice implicate in aceasta batalie fac tot ce le sta in putinta pentru a atrage atentia si, in cele din urma, voturile. Numai ca, fosta guvernare sufera de amnezie totala: romanii au memorie si nu mai pot fi pacaliti . Au suferit destul in acesti ani si stiu ca nu prin minciuna se vor rezolva problemele acestei tari.
Chiar daca adevarul a devenit exceptie pentru cei din fosta guvernare, romanii vor respecta mereu una din datoriile cele mai delicate pe care le-au avut in trecerea lor prin aceasta lume si anume aceea de a merge in cautarea adevarului.