Cautare

2861 de rezultate pentru "ziar adevarul accident rutier 17 08" (2.63 secunde)
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Potrivit actului normativ, pentru pagubele materiale produse intr-un accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire s-a stabilit pentru anul 2008 la un nivel de cel putin 150.000 de euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Nationala a Romaniei.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
Se bucura candidatii cind isi vad pozele in ziar, citesc intre ei acolo la partid, dar vad ca lumea nu prea afla. ... Credibilitatea unui ziar se construieste foarte greu, in multi ani de munca si se pierde foarte usor.
ADEVARUL LITERAR SI ARTISTIC: ... In Adevarul literar si artistic a avut puterea sa scrie ca sufera de mai multi ani de nebunie la propriu, fiind internat de trei ori intre 1981 si 1994.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Adevarul este ca o percepem asa cum ne-o filtreaza niste sabloane extrem de rigide ale mintii. ... Adevarul e ca noi nu cunoastem niciuna dintre legitatile dupa care functioneaza realitatea ci doar niste legi omenesti care le aproximeaza, cele ale lui Newton, Maxwell, Einstein s.a.m.d.
In astfel de situatii, o persoana se va atasa, de obicei, de una dintre variante, de adevarul care i se pare mai convingator, mai plauzibil, sau mai de dorit, si apoi va crede in el.
Ziarul "Adevarul" - redactorul sau sef Grigore Cartianu si cei cativa colaboratori mai tineri (Mihai Voinea, Cristian Delcea si Laurentiu Ungureanu) si-au asumat o misiune nedemna - aceea de a contesta Revolutia Romana si de a denigra si calomnia pe cei ce si-au asumat atat riscuri , in decembrie 1989, cat si raspunderi in infaptuirea transformarilor revolutionare pe care le-a cunoscut tara, in anii urmatori.
Adevarul nu include numai rezultatul, ci si calea care duce la el, spunea Karl Marx. ... Wassermann ne invata ca unui anumit soi de oameni ai datoria sa le spui adevarul in orice imprejurare, adica celor de la care vrei sa afli si tu adevarul.
A-i cere doar lui Ion Iliescu sa transeze adevarul despre sangeroasele evenimente din decembrie ‘89 si de dupa este ca si cum i-ai cere lui Vladimir Tismaneanu sa ne spuna cu obiectivitate adevarul despre instaurarea comunistilor la putere dupa cel de-al doilea razboi mondial.
google-analytics.com