Cautare

428 de rezultate pentru "zapada" (3.13 secunde)
Cum se arata intr-o percutanta analiza publica recent de Blogary.ro, "planul se bazeaza pe prea multe premize iar probabilitatea realizarii lor integrale e destul de scazuta". De neratat excelenta analiza Cum ajuta Agenda Rosie pe Alba ca Zapada. A patra eroare:
Satul se afla la o alttitudine de 914 m, intr-un amfiteatru format de muntii Apenini, lovit iarna de furtuni si zapada si invadat vara de soare.
in caz ca faci iarna accident, pe un drum care, cu siguranta, nu este semnalizat ("polei", "zapada", etc.) si nu ai echipament de iarna, platesti din propriul buzunar pentru ca ai stricat drumul Statului!
Diferenta dintre un an agricol slab si unul dezastruos ar face-o cel putin o luna de ploaie ori zapada. "2011 arata foarte prost din cauza secetei din tara.
Doua televiziuni de stiri au preluat si au rostogolit subiectul ore in sir, ecranand astfel informatii referitoare la sinistrati, la mortii inregistrati in localitatile acoperite de zapada, la cartierele bucurestene ramase (din nou) in bezna etc.
Treptat, primavara isi intra in drepturi, iar stratul gros de zapada incepe sa se topeasca. In locul acestuia, raman insa tot mai multe gropi si un carosabil de multe ori impropriu unei circulatii rutiere normale intr-o tara europeana, in Europa secolului XXI.
Comparatia are sens in contextul in care conditiile meteo au fost destul de favorabile in perioada noiembrie-ianuarie, cu temperaturi pozitive, zapada si gerul facandu-si simtite prezenta abia in ultima jumatate a lui ianuarie.
Pe 14 februarie 2012, o aeronava SAAB 2000 a companiei Carpatair, cu 48 de pasageri la bord, a iesit de pe pista Aeroportului International Craiova si s-a infipt in zapada.
Ulterior, o studenta la Medicina si pilotul avionului au murit de hipotermie, printre altele, asteptand ore in sir in zapada sa fie salvati.
"Sunt nemultumit, nu poti fi altfel dupa ce pierzi la scorul acesta cu o echipa de esalon inferior, chiar daca terenul a fost acoperit de zapada.
"Terenul a fost acoperit de un strat mare de zapada, a batut tare si vantul... As putea spune ca a fost mai mult antrenament fizic.
Puscariasii de la Jilava, la zapada pe Arena Nationala Agitatie ieri, la Arena Nationala din Bucuresti. 100 de detinuti de la Penitenciarul Jilava curatau de zor tribunele.
Numai ca planurile le-au fost date peste cap de zapada abundenta, care nu le-a permis accesul la mormant, iar actiunea a fost amanata.
Reveniti in Romania la sfarsitul saptamanii trecute, jucatorii si oficialii clubului ALRO Slatina s-au obisnuit greu cu gandul ca trebuie sa-si continue pregatirile infruntand frigul si zapada, chiar daca terenul de la "Metalurgistul"
Ies aburi de nerabdare din plaminii celor care se lupta de doua saptamini cu zapada. Oamenii vor fotbal, isi doresc sa continue povestea intrerupta in toamna.
Sportiva nu s-a pregatit deloc in sala, ci doar prin zapada si cu toate acestea a luat medalie la nationale si la Balcaniada", a declarat antrenorul Ion Bura.
Am vazut ce e in tara, o zi ne-am antrenat la Mogosoaia pe un teren inghetat si inconjurat de nameti de zapada.
"Am decis sa vin aici pentru ca in Romania, in luna mai, la peste 1.800 m este zapada.
La doar 30 de metri de Pontonul Casa Baraj din statiunea Valiug se afla partia de schi de 800 de metri, dotata cu telescaun, zapada artificiala si nocturna.
Alergatul pe timp de iarna, prin zapada, printre mormanele de pe trotuare si din parcuri, poate fi insa destul de greu.
google-analytics.com