Cautare

428 de rezultate pentru "zapada" (3.05 secunde)
Cursa cu care presedintele Traian Basescu trebuia sa revina in tara are o intarziere de 40 de minute din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Zborul intarzie pentru ca pista sa fie curatata de zapada, astfel incat decolarea sa se faca in conditii normale.
Va fi un presedinte cunoscut romanilor sau unul necunoscut, care va rasari pe ultima suta din partidul Alba ca Zapada, ca sa fiu metaforic, cum aveti dumneavoastra consilieri poeti.
Daca primarul nu face vreo scamatorie in urmatoarele trei saptamani, SC Salubritate SRL, firma de salubritate a Consiliului Local Craiova, nu va mai putea curata strazile de mizerie si zapada.
In afara sporturilor pe zapada, americanca are o pasiune pe care nu se fereste sa o faca publica: ii plac la nebunie animalele!
Ea a ajuns cu greu la sala de festivitati Barbu Stirbei din pricina caderilor de zapada. Dar, cand a ajuns acolo, s-a dezlantuit.
Noul logo Google este alcatuit dintr-un fulg de nea, portretul lui Mos Craciun, un clopotel, un om de zapada, o lumanare si un cadou.
inconjurata de zapada si deasupra un cer albastru din care cad fulgi de omat. In partea de jos a acesteia este scris cuvantul "Google".
E iarna si pe afara ninge tot, Ninge tot orasul Ninge toate pasarile, Prin fereastra deschisa Patrunde cerul si intra in casa Ninge si cearceafurile de matasa, Si ard si ninge, Lumina se ascunde de noi, Miroase a zapada si amor Scaunele, masa, usa tac Se aude cum ninge doar, Nu mai avem timp, greutate Si ninge peste noi cu noapte Fulgii de nea si intunericul tac Ninge si miroase a covrigi cu mac Miroase a tu si a alb Miroase a eu si a dalb, Coloram florile de gheata Din fereastra Cu respiratia ta, cu a mea, Cu a noastra E iarna si pe afara ninge tot, Ninge tot orasul.
"Ama dus la Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate ornamente traforate din lemn, precum unele pictate - 5 RON, bufnite bufnite, caluti, reni, ingerasi, oameni de zapada, braduti, fulgi de nea, lumanari, stelute sculptate - la 5 RON.
Zapada e doar un vis de lux. Argint si patima... Vis al unei nopti de iarna, In care noi suntem din nou copii.
Am stat cu maica-mea in pat pana pe la 14 ani, ne spalam in lighean, sobolanii erau atat de mari, bunica-miu - vanator - ii impusca pe zapada, se roteau si lasau dare de sange.
Vantul va continua sa sufle tare la munte (peste 90 km/h) si va avea intensificari temporare, cu viteze de 55-60 km/h indeosebi in Moldova, Crisana si Banat, viscolind si spulberand zapada.
In curtea familiei Petrovschi, zapada s-a topit pe o raza de sase metri in jurul fantanii. Dar din acel moment, capul familiei, Ivanku Petrovschi, a disparut fara urma.
gogosi cu branza si stafide - la 5 RON, gogosi cu ciocolata si gem de caise - la 5 RON, cozonac domnesc - la 30 RON/kg, tiramisu, Alba-ca-Zapada, Alexandra cu afine, prajituri cu miere si gem, prajitura cu dovleac, cu branza, salam de biscuiti.
gogosi cu branza si stafide - la 5 RON, gogosi cu ciocolata si gem de caise - la 5 RON, cozonac domnesc - la 30 RON/kg, tiramisu, Alba-ca-Zapada, Alexandra cu afine, prajituri cu miere si gem, prajitura cu dovleac, cu branza, salam de biscuiti.
prajitura Alba ca Zapada, placinta cu mar, placinta cu branza dulce si stafide, placinta cu miere de albine si gem de caise - la 50 RON, halva din floarea-soarelui - la 30 RON/kg, cozonac - la 30 RON/kg, marmelada - 30 RON/kg.
Pielea le era alba ca zapada, iar in obraji aveau bujori roz ca pictati. Parca toti erau gemeni, totusi fiecare avea trasaturile bine definite.
stiu exact cine nu e acasa, pentru ca nu e curatata zapada macar in apropierea usii. Hotii se orienteaza si dupa tabelul de intretinere”.
Cand s-a inserat, martorul a vazut, de la statia de apa a orasului, sub un cer innorat si deasupra campului acoperit de zapada, doua lumini, la circa un kilometru si la inaltimea stalpilor electrici.
Munti in stanga si in dreapta, ulii care zburau deasupra noastra si creste cu zapada. Si, spre incantarea lui, oameni calzi:
google-analytics.com