Petre Grigoras confirma interesul pandurilor pentru varful din Mali, Mahambe Tamboura. Pe langa acesta, gorjenii mai au in vizor si un atacant roman.
Pe ultima suta de metri a perioadei de transferari, Pandurii Targu Jiu incearca sa-si acopere golurile din lot. Gorjenii au reusit doar doua achizitii pana in prezent, fundasul dreapta Bogdan Ungurusan, de la "U" Cluj, si mijlocasul de 18 ani, Alexandru Neagu, de la Real Murcia. Neagu este doar o speranta, cum sunt si cei doi senegalezi aflati in probe la Pandurii, Gomis si Mbella, si nicidecum un fotbalist pe care Grig sa se poata baza in acest sezon. "E prea devreme sa ma pronunt in privinta jucatorilor senegalezi. Sunt tineri si nu vor fi baza lotului pentru retur. Poate o sa fie jucatori de viitor, dar nu ii pot inlocui pe cei care au plecat. Au ceva calitati, ii vom observa in continuare, dar nu sunt de actualitate si nu ma bazez pe ei in primele doua etape pe care stim cand le jucam. E posibil ca pe parcurs sa ne arate ce pot", a declarat Grigoras.
Tehnicianul spera, totusi, ca Pandurii sa faca inca doua achizitii pana la reluarea campionatului, un roman si un strain. Petre Grigoras nu a dorit sa dea nume, insa dupa indicii strainul este atacantul echipei FK Shkendija, Mahambe Tamboura, singurul jucator care a marcat o "dubla" in pregatiri in poarta pandurilor. "E posibil sa mai apara ceva in lot. Se incheie perioada de transferuri. Cateodata e bine si in ceasul al 12-lea. Nu dau nume, nu spun nimic pana nu vad negru pe alb. Suntem pe cale sa rezolvam cu doi jucatori, unul strain si unul roman. Nu mai zic nimic, sa nu fiu dezamagit dupa aceea. Sa speram ca se vor rezolva cele doua transferuri. Presedintele clubului e cu mine in Antalya si incercam sa le rezolvam. Pe unul il stiu si e mai de mult o discutie pentru transferul lui la echipa. Pe celalalt l-am vazut intr-un meci direct cu noi, cand ne-a marcat doua goluri. Unul singur ne-a marcat doua goluri", a afirmat Petre Grigoras.

Maine, amical cu Mediasul

Pandurii a perfectat un ultim amical, programat vineri in Antalya, in compania echipei de Liga 1, Gaz Metan Medias. Petre Grigoras si-a dorit o echipa din Romania ca partener de joc cu gandul de a evita duritatile si, implicit, accidentarile. "Era normal si am facut foarte bine ca am venit aici (Antalya - n.r.). Am vazut ce e in tara, o zi ne-am antrenat la Mogosoaia pe un teren inghetat si inconjurat de nameti de zapada. Avem cate doua antrenamente pe zi, iar vineri jucam cu Gaz Metan Medias. Am ales o echipa romaneasca pentru ca nici una nu va incerca sa-si rupa picioarele inainte de inceputul campionatului. Vom fi mai putin expusi eventualelor accidentari. Aceasta va fi ultima repetitie. Urmeaza un ciclu saptamanal normal inaintea inceperii returului. Revenim in tara marti dupa-amiaza, stam in Bucuresti si mai departe ne deplasam la Brasov si sa incercam sa debutam cu dreptul", a declarat Grigoras.