Cautare

428 de rezultate pentru "zapada" (3.29 secunde)
Moment in care, pe contributors.ro - blogul colectiv pe care a pornit dezbaterea -, Sebastian Lazaroiu publica analiza "Alba ca Zapada, Populistii si Opozitia.
La problemele pe care le avem, nu cred ca ii convine nimanui sa arunce niste bani in zapada. Bine ca am scapat", a mentionat Tudor Dobrica, viceprimarul din Motru.
Dan Diaconescu si Alba ca Zapada "Hotie! Clasei politice ii este frica de noi!". Asa au reactionat sustinatorii lui Dan Diaconescu la anuntul Curtii de Apel Bucuresti care la inceputul lunii aprilie a respins inscrierea Partidul Poporului.
niciun act normativ abuziv nu ramane asa mult timp, pentru ca forta de picatura chinezeasca a nemultumirilor izolate, convertita in bulgarele de zapada al grevelor spontane, va conduce, in cele din urma la avalansa, si niciun guvern din lume, oricat ar fi de incapatanat, nu rezista revendicarilor bine intemeiate.
Si Dinu Patriciu o doreste pe Alba ca Zapada (Autor: Mircea Marian). "Se stie, de o vreme incoace, ca Patriciu are o disputa personala cu liderul PNL.
El atrage atentia ca Sebastian Lazaroiu, un fel de "Scufitul portocaliu", s-ar putea sa schimbe si povestea Albei ca Zapada.
Mai palida, mai subtire, mai cool. Un fel de Alba ca Zapada, nu? Adica, pentru a incheia introducerea, un fel de Sebastian Lazaroiu.
Or, de la intrarea in mandat, dl Lazaroiu nu ne ofera in aceasta calitate - nici macar la nivel de informatii - decat consideratiile sale despre mine, despre Sorin Oprescu, despre Victor Ponta, Alba ca Zapada.
Creat intr-un moment de maxima notorietate si simpatie fata de patronul OTV, PP sau Partidul Albei ca Zapada s-a procopsit la nastere cu vreo 10% intentie de vot.
Fostul consilier prezidential mai spune ca se va implica intr-o noua constructie politica, celebra de-acum Alba ca Zapada. "Sunt discret, da.
"Alba ca Zapada n-a fost o fantezie. Se vede ca se poate coagula o platforma de centru-dreapta in Romania. Peste 50% din romani au convingeri de centru-dreapta, iar PDL nu e capabil sa capteze acest bazin.
Unii o numesc Alba-ca-Zapada, altii vorbesc despre Noua Republica sau Miscarea Populara. Ideea este ca PDL sa atraga in jurul sau cat mai multi sateliti, chiar daca minusculi.
Blogul lui ircea Geoana: Nicio zi fara un nou atac impotriva lui Mircea Geoana. Astazi - datoriile partidului Nu e nimic mai descalificant pentru un presedinte de partid decat sa incerce sa-si capete autoritatea aruncand cu noroi in predecesorul sau.
Blogul lui ircea Geoana: Nicio zi fara un nou atac impotriva lui Mircea Geoana. Astazi - datoriile partidului Nu e nimic mai descalificant pentru un presedinte de partid decat sa incerce sa-si capete autoritatea aruncand cu noroi in predecesorul sau.
"Alba ca Zapada"sau "Miscarea populara" sau "Alianta ca sa traiti mult mai bine". Cea cu "mai bine" n-a reusit, dar numele e mai putin important.
de la intoarcerea investitorilor pe pietele de origine, nu doar intre marii actori internationali, ci si in sanul UE - pana la accentuarea politica a egoismelor nationale si evocarea spectrului unui nou razboi mondial, pentru spargerea unui abces aparent fara leac, in schimb tot mai primejdios prin acumularea, dupa regula bulgarelui de zapada, de tensiuni pe toate planurile.
Asta in timp ce mii de masini si de oameni sunt inca blocati de zapada, iar in si din Bucuresti e o imposibilitate sa intri si sa iesi.
Banii se aduna, daca adaugam 25.000 de lei pentru "amenajare stancarie ornamentala", 200.000 de lei pentru tratamentele fitosanitare si 250.000 de lei pentru gheata si zapada curatata de pe aleile parcurilor pe timpul iernii.
Avand in vedere ca la nivelui bugetului propriu al judetului nu exista posibilitati de suplimentare a resurselor financiare sau de redistribuire de la alte capitole bugetare, in temeiul prevederilor art.108 din Constitutia Romaniei,republicata, aleart.30 alin.(2)si (3) din Legea nr.500/2002 privind finantele publice, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si ale capitolului 5401, anexa 1, subcapitolul 02, din Legea bugetului de stat pe anul 2012, nr.293/2011, supunem adoptarii de catre Guvern proiectul de hotarare prin care propunem alocarea sumei de 1.451.632lei, din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, bugetului propriu al judetului Valcea, pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de caderile masive de zapada si viscol, in vederea decontarii unor lucrari operative privind deszapezirea drumurilor judetene din judetul Valcea.
Ponta a lasat sa se inteleaga faptul ca amenintarea ar fi fost transmisa chiar de Elena Udrea, pe care a numit-o Alba ca Zapada.Din informatiile noastre, senatoarea Sorina Placinta nu va participa la vot.
google-analytics.com