Libertatea.ro: Puscariasii de la Jilava, la zapada pe Arena Nationala

Agitatie ieri, la Arena Nationala din Bucuresti. 100 de detinuti de la Penitenciarul Jilava curatau de zor tribunele. Cum multi sunt stelisti, s-au bucurat ca pot sa-si ajute echipa favorita. "Pentru ei, deszapezim si trei stadioane", ne-a spus puscariasul Rudy.
Puscariasii zbarnaiau printre scaune, pe scari si la intrari, dadeau cu lopetile, cu maturile, culmea, bucurosi ca au ajuns sa vada noul stadion. Aproape toti erau stelisti, asa ca le-a fost drag sa ajute cum au putut si ei ca meciul Steaua - Twente (16 februarie, turul "16"-imilor Europa League) sa se desfasoare in conditii bune. "Sunt stelist pana la moarte. Pentru ei, deszapezim si trei stadioane daca e nevoie", a zis Rudy (21 de ani), care a ajuns la puscarie pentru furt. Alt stelist, Bobby (41 de ani), inchis pentru trafic de substante ilegale, era bucuros ca poate vedea arena si e decis sa vina si la un meci aici. Prietenul lui, Daniel (25 de ani), e dinamovist, dar nu era deranjat ca pregateste tribunele pentru un meci al Stelei: "Facem un bine fotbalului, nu unei echipe".

Antrenamente la Buftea

Delegatia Stelei a revenit ieri, in tara, dupa 17 zile petrecute intr- un stagiu in Antalya (Turcia). "Sper ca baietii sa se acomodeze repede cu temperatura scazuta din Romania", a declarat directorul sportiv Narcis Raducan. Pana la jocul cu Twente, echipa se va pregati la Buftea, unde, ieri, alti 100 de detinuti au deszapezit gazonul principal al bazei FRF.