Reveniti in Romania la sfarsitul saptamanii trecute, jucatorii si oficialii clubului ALRO Slatina s-au obisnuit greu cu gandul ca trebuie sa-si continue pregatirile infruntand frigul si zapada, chiar daca terenul de la "Metalurgistul" a fost "aranjat" de un utilaj de deszapezire. Aluministii spera totodata ca vremea sa nu le strice definitiv planurile si sa nu poata sustine jocurile amicale cu FC Caracal si cu CSM Valcea. "Cu siguranta, a fost un cantonament reusit in Antalya, mai ales cand vad conditiile care sunt acum in tara. Va fi o perioada dificila pentru a gasi posibilitatea sa ne antrenam la un nivel ridicat. Avem programate in aceasta saptamana doua meciuri amicale, joi (maine - n.r.) cu FC Caracal, iar sambata, cu Ramnicu Valcea. Vom vedea in zilele urmatoare daca vom reusi sa jucam aceste meciuri",a declarat, pentru gazetanoua.ro, "principalul" Daniel Mogosanu (foto).
Acesta a explicat ca nu a luat nici o decizie in privinta renuntarii la unul dintre atacantii aflati in lot. "Inca nu am luat nici o decizie. Este un lucru imbucurator ca au marcat in amicale, pentru ca in tur atacantii nostri au dat foarte putine goluri. Este foarte bine ca au pofta de gol... Este vorba sa mai aducem un fundas central, dar inca nu am perfectat nimic",a mai spus Mogosanu.

Velcovici s-a acomodat

Sosit la ALRO chiar inaintea plecarii in stagiul din Antalya, Gabriel Velcovici (27 de ani) s-a declarat impresionat de unitatea din cadrul lotului slatinean. "Ma simt foarte bine la ALRO. Am gasit un grup unit. Eu zic ca m-am acomodat foarte bine. Pregatirea a decurs foarte bine in Antalya, ne-am incarcat bateriile pentru retur, dar, din pacate, in tara va fi destul de greu... Eu spun ca echipa poate termina fara probleme pe locul trei. Avem forta necesara de a incheia sezonul in primele echipe",a declarat Velcovici.