Cautare

2941 de rezultate pentru "www" (2.18 secunde)
Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, Franta a lansat, recent, noul site www.geoportail.fr, cu ajutorul caruia oamenii pot avea acces la imagini detaliate din tara europeana, preluate prin satelit.
Platitorii de venituri au obligatia depunerii declaratiei in format electronic, pe suport magnetic sau optic, prin folosirea programului de asistenta pus la dispozitia agentilor economici gratuit de unitatile DGFP sau poate fi descarcat de pe site-ul Ministerului de Finante (http://www.
In momentul deschiderii paginii, vi se cere sa descarcati www.google.com de pe site-ul http://gromozon.com (deja cunoscut pentru continutul sau daunator), iar un utilizator distrat ar putea usor cadea in capcana si sa isi contamineze fara sa vrea propriul sistem.
Proiectul este lansat spre consultare pe www.anrc.ro pana la 18 august 2006, iar persoanele interesate pot transmite recomandari pana la aceasta data.
In prezent, principalul element deficitar, existent pe piata imobiliara din Oradea, este pretul foarte mare in conditiile in care oferta abunda deja, iar cererea este mai mica, a precizat Andrei Bondor, director al Expovaradinum Oradea, organizatoarea evenimentului Construct Ambient, citat de www.SMARTfinancial.ro.
Pe de alta parte, potrivit site-ului www.121.ro, prin fotografie angajatorul "cunoaste" de la inceput persoana respectiva, iar interviul propriu-zis demareaza de la un nivel de comunicare mai apropiat decat in mod normal.
SSIF Prime Transaction SA www.primet.ro
Ramine insa problema aderarii la Uniunea Europeana, in preajma raportului Comisiei Europene (ce trebuie sa vina in octombrie) putind sa apara diverse pareri, opinii, declaratii in presa straina si autohtona, de o maniera sau alta. SSIF Prime Transaction SA www.primet.ro
Cei mai multi dintre acestia sunt membri ai Asociatiei Americane a Pensionarilor, al carei site - www.aarp.org - le pune la dispozitie jocuri video si informatii despre beneficiile unei astfel de pasiuni.
Potrivit site-ului www.bankingnews.ro, fiind vorba de o investitie mare, care se intinde pe un termen lung (pana la 30 de ani), sunt importante relatia care se creeaza cu institutia de credit, profesionalismul reprezentantilor ei, serviciile atasate imprumutului, notorietatea, increderea si flexibilitatea bancii, timpii de aprobare si acordare a creditului.
Potrivit site-ului www.121.ro, o idee ar fi sa alegeti un obiect (o poza, un semn) pe care sa-l tineti la vedere si care sa simbolizeze cariera dumneavoastra.
Acest lucru se datoreaza, potrivit site-ului www.121.ro, faptului ca angajatorul poate ramane cu impresia ca nu considerati ca meritati suma pe care o veti cere (din moment ce nu aveti curaj sa o rostiti clar).
Potrivit www.ghiseulbancar.ro, principalul avantaj al dobanzii fluctuante consta in faptul ca ajustarea costului imprumutului (in sus sau in jos) se face in functie de tendintele de pe piata.
Potrivit specialistilor www.121.ro, tipul cronologic pune accent pe educatia si activitatea profesionala ale candidatului in ordine cronologica, de obicei, inversa, adica incepand cu ultimul loc de munca si terminand cu primul.
Totodata, compania detine si un portal de vanzari on line (www.artisdesign.ro). Potrivit reprezentantilor firmei, calitatea produselor distribuite, a serviciilor si consultantei oferite face intotdeauna diferenta.
Imprumutul de 80.000 RON necesita o rata lunara de 755 RON Situatia a fost sesizata, potrivit site-ului www.business.ro, si de vicepresedintele Alpha Bank, Sergiu Oprescu, care a declarat saptamana trecuta ca "venitul lunar necesar pentru a lua un credit pentru un apartament de 50 de metri patrati a crescut de la 4,8 (in 2003) salarii medii pe economie, la peste sase salarii", facand referire, evident, la preturile practicate in Bucuresti.
Inainte de a merge la un interviu, specialistii spun ca e important sa va pregatiti atitudinea si sa fiti optimisti - "daca credeti in dumneavoastra vor crede si altii", sustin specialistii www.job.ro.
Potrivit site-ului www.standard-team.com, in Polonia si in Ungaria, aderarea la Uniunea Europeana a adus, pe langa scaderi spectaculoase la anumite produse (alimente, telefonie fixa si mobila) si cresteri semnificative de preturi la unele servicii si produse (utilitatile - energia electrica si gazele, benzina, transporturile, anumite servicii - educatie, sanatate).
In plus, potrivit site-ului www.gfk-ro.com, daca in 2001 numai 9% dintre romani se aprovizionau din hipermarketuri, supermarketuri si unitati cash&carry, in prima jumatate a lui 2006 proportia lor a crescut la 33%.
Potrivit site-ului www.unibuc.ro, o asistenta personala supravegheaza activitatea secretarelor ucenice si a tinerelor secretare;
google-analytics.com